Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πάτρας: Δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση από την Αστυνομία

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πάτρας: Δεχθήκαμε απ...

Ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσα Φοιτητικοί Σύλλογοι της Πάτρας αναφέρουν ότι μέλη του δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις. Κάνουν λόγο για συλλήψεις που στόχο έχουν τρομοκρατήσουν τον κόσμο και απαιτούν την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Αναλυτικά αναφέρουν:

"Καταγγελουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν μέλη των φοιτητικων συλλόγων στην Πάτρα μετά το τέλος της πορείας της της 17 Νοέμβρη. Συγκεκριμένα, ενώ η πορεία είχε τελειώσει για αρκετή ώρα και ο κόσμος κυκλοφορούσε στην πόλη, έγιναν αδικαιολογητες προσαγωγες σε πολύ κόσμο ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο κέντρο.

Σε συνέχεια των γεγονότων που εγιναν πριν δυο μέρες στην Αθήνα, με την κυβέρνηση να απαγορευει καθε διαδηλωση και να κατεβαζει χιλιάδες ματ για να καταστειλουν την πορεία, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέχισαν την προκλητικη τους στάση και στην Πάτρα, προσπαθώντας με συλληψεις να τρομοκρατησει τον κόσμο που βγήκε μαζικά στο δρόμο.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των αγνωνιστων αυτων και την άρση οποιασδήποτε κατηγορίας εναντίον τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις