Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Νοεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Μια επικοινωνιακή κι ανάλαφρη μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το ομιλητικό ζώδιο των Διδύμων, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, ευχάριστες συναντήσεις ή νέα (ειδικά το βράδυ), γνωριμίες, κουβεντούλα. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές. Μαθήματα, σεμινάρια. Καλά πάνε ζητήματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, ενώ προχωρούν και κάποια σχέδιά σας.

Ταύρος

Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, τα έσοδα είναι πιθανό να πηγαίνουν καλά, όμως δεν λείπουν πρόσκαιρες ταλαιπωρίες σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Η θετική όψη Ερμή-Άρη ευνοεί κι αυτή θέματα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σας – προχωρήστε σε δράσεις και πρωτοβουλίες. Ωραία ψώνια, απόλαυση της ζωής.

Δίδυμοι

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα, και θα είναι μια μέρα δραστήρια αλλά και τυχερή, καλή για ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες. Αυξημένη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Η θετική όψη Ερμή-Άρη βοηθά στη γρήγορη επικοινωνία, στο να γίνουν καλές επαφές, υπάρχει ενδιαφέρον στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ προχωρούν και θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, νομικών.

Καρκίνος

Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά γενικά καλή μέρα. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να ησυχάσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να απομονωθείτε για ξεκούραση – ψυχική ανακούφιση. Ευνοείται το κλείσιμο θεμάτων και κύκλων. Η θετική γωνία Ερμή-Ουρανού βοηθά σε γρήγορες επαφές και εξελίξεις σε θέματα εργασιακά, υγείας και οικονομικών. Προσέξτε ωστόσο ορισμένα παρασκήνια.

Λέων

Έμφαση στους φίλους και την κοινωνική σας ζωή δίνει σήμερα η Σελήνη, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, σε μια μέρα ευχάριστη και τυχερή γενικά, με ωραίες βόλτες και με κάποια καλά νέα. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη κάνει την επικοινωνία στα ερωτικά και στις συνεργασίες ενδιαφέρουσα και γρήγορη.

Παρθένος

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, ενώ και στα οικονομικά υπάρχει γονιμότητα και πιθανή βελτίωση εσόδων. Ευνοούνται οι επαφές με άτομα εξουσίας αλλά και το να προβάλλετε τον εαυτό σας. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη φέρνει γρήγορες και καλές εξελίξεις στο χώρο δουλειάς, σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, αλλά και γύρω από ζητήματα υγείας.

Ζυγός

Αισιόδοξη και τυχερή μέρα, ίσως προχωρήσετε σε κάποιο άνοιγμα, ενώ υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα. Θετικές εξελίξεις. Έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη κάνει την επικοινωνία γρήγορη και αποτελεσματική, το ίδιο και τις μετακινήσεις, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον στα ερωτικά – ευνοούνται τα μηνύματα και οι επαφές.

Σκορπιός

Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, μια μέρα καλή για το προχώρημα ή τη ρύθμιση δανείων, φορολογικών, κληρονομικών ή άλλων θεμάτων. Ίσως κλείσετε με επιτυχία κάποιο κεφάλαιο. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη βοηθά στις γρήγορες συναλλαγές, τονώνει τα έσοδα, ενώ βοηθά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Τοξότης

Κοινωνική κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, ίσως έχετε και κάποιες ωραίες συναντήσεις, ενώ καλά πάνε οι σχέσεις, οι συνεργασίες και τα σχέδιά σας. Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Άρη κάνει την επικοινωνία αποτελεσματική, ενδιαφέρουσα και γρήγορη, το ίδιο και τις μετακινήσεις. Καλή μέρα για ξεκινήματα, δράσεις, αποφάσεις.

Αιγόκερως

Παραγωγική η σημερινή μέρα, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές εντός ή εκτός του εργασιακού χώρου, ενώ αναμένονται και καλές επαγγελματικές εξελίξεις. Άτομα εξουσίας σας ευνοούν. Πάρτε πρωτοβουλίες. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη ωθεί σε γρήγορες εξελίξεις ζητήματα οικονομικά, αγορές και πωλήσεις, ενώ ίσως κλείσετε με επιτυχία κάποιο θέμα. Έμφαση και σε θέματα υγείας σήμερα.

Υδροχόος

Ευχάριστη και δημιουργική η σημερινή μέρα, ενώ θα υπάρξουν και θετικές εξελίξεις σε ερωτικά ή άλλα θέματα. Πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, εξόδους, φλερτ, σπορ και πράγματα που σας αρέσουν. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη σάς κάνει γρήγορους κι αποτελεσματικούς, ενώ προχωρούν τα σχέδιά σας. Καλή μέρα για δράσεις και ξεκινήματα.

Ιχθύες

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, τα οποία πάνε καλά. Ανεβαίνει και δυναμώνει η ψυχολογία σας. Δέχεστε μια ενίσχυση από άλλους, οικονομική και ψυχολογική. Η θετική όψη Ερμή-Άρη ευνοεί τις επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες, ενώ βοηθά στο να κλείσετε γρήγορα ορισμένα θέματα και κύκλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being