Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

To Παν και το Συν της Παναχαϊκής

To Παν και το Συν της Παναχαϊκής

Του Γιάννη Μάκκα, φιλάθλου της Παναχαϊκής

Στο παν και στο συν μάλλον κρύβεται το «μυστικό». Η Παναχαϊκή με το ένδοξο παρελθόν, μετά τις περιπέτειες και  τον υποβιβασμό της, σκοράρει σταθερά για την άνοδό της. Όχι μόνη της. Από τη μία η Παναχαϊκή Συμμαχία, οι παίκτες και οι άμεσα εμπλεκόμενοι και από την άλλοι όλοι εμείς. Η Παναχαϊκή είναι η  ομάδα της καρδιάς πολλών Πατρινών και  Αχαιών φιλάθλων, οι οποίοι μαζί με τις οικογένειές τους έχουν αρχίσει να γυρίζουν στο γήπεδο. Στον αγωνιστικό χώρο που η κοκκινόμαυρη ομάδα  έγραψε την ιστορία της .

Και γυρίζουν με ενθουσιασμό. Το συν που μεταφράζεται στη ένωση δυνάμεων της πόλης  και το παν , το σύνολο όλων  εμάς, ανοίγουν τον δρόμο για να ξαναπάρει η Παναχαϊκή τη θέση που της αξίζει.

Τελικά το θέμα επί της ουσίας έχει να κάνει με την απόφαση να μπεις στο «γήπεδο» και να «παίξεις μπάλα». Και  εδώ η στήριξη μπορεί να έρθει με απλό τρόπο. Έστω και με ένα εισιτήριο διαρκείας. Όπως μπορεί ο καθένας. Όλοι μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι. Αρκεί να θέλουμε να προσθέσουμε το δικό μας συν. Στην ομάδα, στην πόλη, στη χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις