Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Metal Live στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών στις 25/11/2016

Metal Live στην Εστία του Πανεπιστημίου ...

Με τους Convixion, ShadowGrin και Beyond Salvation

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί ένα “σκληρό” metal live για το Φοιτητικό κοινό και μη της Πάτρας στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο. Υπαίτιοι οι “Convixion” στην πρώτη τους live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα, οι “Shadowgrin” και οι “Beyond Salvation”. Λεωφορεία θα υπάρχουν μέχρι το τέλος του live.

Convixion
Οι Convixion είναι μία Heavy/Speed Metal μπάντα από την Αθήνα. Το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο "Metal Drinkin' Conspiracy", το 2010 τον πρώτο ομόνυμο δίσκο, το 2011 ένα 7άρι με τίτλο "Black Magic Night", ένα split-cd με τους Wrathblade το 2013 και φέτος το δεύτερο full-length album με τίτλο "Days of Rage, Nights of Wrath". Η μπάντα έχει αμέτρητα live στο ενεργητικό της σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

ShadowGrin
Οι ShadowGrin (Thrash/Power Metal) ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη του 2014 στην Πάτρα παίζοντας στις πρώτες τους συναυλίες κυρίως διασκευές από sabaton, slayer, anthrax, pantera, annihilator, iced earth.

Έχουν ηχογραφήσει στο NoiseBox Studio το πρώτο E.P 3 κομματιών: 1(land of the blind) 2(shattered dreams) 3(sins). Eτοιμάζονται για το πρώτο τους άλμπουμ.

Beyond Salvation
Oι Beyond Salvation μία 5μελής φοιτητική μπάντα που έχει ως έδρα την Πάτρα. Το γκρουπ ξεκίνησε τα πρώτα βήματα του το Μαρτιο του 2016 κάνοντας πρεμιέρα στη μέταλ σκηνή της Πάτρας τον Ιούνιο με διασκευές αλλά και με ένα δικό του κομμάτι.Το είδος μουσικής που παίζουμε είναι heavy-groove metal και κύριες επιρροές μας είναι οι Lamb of god,rotting christ,parkway drive,septic flesh,pantera,judas priest και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

https://www.facebook.com/events/157214021404599/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life