Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Παρέμβαση από κατοίκους για φανάρια και πεζοδρόμια σε επικίνδυνη διασταύρωση-Προτείνουν να εργαστούν οι ίδιοι αφιλοκερδώς

Δυτική Ελλάδα: Παρέμβαση από κατοίκους γ...

Στο Ξεροπήγαδο Ναυπάκτου

Για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι της ΤΚ Ξηροπηγάδου κρούουν των κώδωνα και με κραυγή αγωνίας υπογράφουν στο σύνολό τους επιστολή προς τον Εισαγγελέα Μεσολογγίου, την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, το Δήμαρχο Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο και την Τροχαία Ναυπάκτου. Το περιεχόμενο αυτής αφορά στο σοβαρότατο θέμα της διασταύρωσης της Λεωφόρου Δελφών (Αθηνών, όπως αναφέρεται) με την οδό που βρίσκεται στο ύψος του φαρμακείου της περιοχής, αλλά και της έτερης οδού που οδηγεί στον Ιερό Ναό της Ζωδόχου Πηγής και που έχει επανειλημμένως προκαλέσει τροχαία ατυχήματα, αλλά και δυστυχήματα.

Πέραν ωστόσο της επισήμανσης από πλευράς κατοίκων για τα αναγκαία μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν στο σημείο, γίνεται αναφορά και στη δημιουργία πεζοδρομίων κατά μήκος της Λεωφόρου που διέρχεται μέσα από την ΤΚ Ξηροπηγάδου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην παρούσα επιστολή των κατοίκων αναφέρεται πως οι επαγγελματίες του Ξηροπηγάδου σκοπεύουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για την επίλυση των ζητημάτων, με παροχή εργασίας, καλωδίων, κτλ. Χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «είναι στις προθέσεις μας, με δική μας πρωτοβουλία, να προχωρήσουν οι όποιες παραχωρήσεις χρειάζονται ώστε άμεσα να μπορεί το απαιτούμενο έργο της κατασκευής πεζοδρομίων να χρηματοδοτηθεί«.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις