Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέα εποχή για τον πατραϊκό αθλητισμό - Ανακοινώθηκε το πλάνο συνεργασίας Προμηθέα και ΝΟΠ

 Νέα εποχή για τον πατραϊκό αθλητισμό - ...

Δείτε τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος συνεργασίας

Νέα σελίδα στις συνεργασίες μεταξύ των αθλητικών σωματείων της πόλης ευελπιστούν να γυρίσουν οι διοικήσεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, με στόχο, σε πρώτη φάση, την οικονομική ελάφρυνση των γονέων των μικρών αθλητών, αλλά και των φιλάθλων της Πάτρας.

Όπως συμφωνήθηκε από τα Δ.Σ. των δυο σωματείων, ξεκινάει από σήμερα, 10 Νοεμβρίου, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα συνεργασίας που θα απευθύνεται στους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των δύο Συλλόγων, στους ίδιους τους αθλητές, αλλά και στους φιλάθλους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος συνεργασίας είναι τα εξής:

1 Στις οικογένειες που έχουν παιδιά στις ακαδημίες και στα τμήματα ανάπτυξης των δύο σωματείων θα παρέχεται έκπτωση στις αρχικές τιμές συνδρομών, αρχής γενομένης από αυτήν του Δεκεμβρίου και ισχύει για:

Τους υφιστάμενους αθλητές των ακαδημιών του Προμηθέα, καθώς δεν πραγματοποιούνται νέες εγγραφές λόγω πληθώρας αθλητών και περιορισμένων χώρων προπόνησης

Τους αθλητές των τμημάτων ανάπτυξης και ακαδημιών πόλο και κολύμβησης του ΝΟΠ.

2 Δωρεάν είσοδος των αθλητών των δύο σωματείων στους αγώνες των ομάδων στην Α1 μπάσκετ και Α1 πόλο. Οι μικροί αθλητές θα συνοδεύονται από τους προπονητές τους και θα βρίσκονται όλοι μαζί σε κοινή κερκίδα.

3 Θα παρέχεται έκπτωση στα εισιτήρια των φιλάθλων ως εξής:

Για τους κατόχους καρτών διαρκείας του Προμηθέα παρέχεται έκπτωση 20% στη αρχική τιμή της κάρτας διαρκείας-οικονομικής ενίσχυσης του ΝΟΠ.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας-οικονομικής ενίσχυσης του ΝΟΠ δικαιούνται τα μειωμένα εισιτήρια αγώνων της Α1 μπάσκετ του Προμηθέα.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε ότι θα υπάρχει πινακίδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στους αγώνες της Α1 πόλο και αντίστοιχα το λογότυπο του ΝΟΠ στα banners και τις οθόνες των αγώνων της A1 Μπάσκετ καθώς και προσκλήσεις για τα μέλη διοικήσεων των δύο σωματείων.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον πατραϊκό αθλητισμό και αποδεικνύει τη βούληση των δύο σωματείων να κάνουν ακόμα πιο προσιτή την ενασχόληση των νέων και των φιλάθλων της πόλης μας με δύο από τα πιο επιτυχημένα ομαδικά αθλήματα της χώρας.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα και του ΝΟΠ έκαναν γνωστό το πλήρες πλάνο της συνεργασίας τους σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ Προμηθέας

Παρόντες, από πλευράς Προμηθέα, ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας και το μέλος της διοίκησης, Τάσος Χρυσανθόπουλος και, από πλευράς ΝΟΠ, ο υπεύθυνος διοικητικού και οικονομικού σχεδιασμού, Βασίλης Τουντόπουλος και ο γενικός αρχηγός, Μάκης Γεωργαράς. Οι κυριότερες τοποθετήσεις είχαν ως εξής:

Τάσος Χρυσανθόπουλος: «Είμαστε χαρούμενοι για την συνεργασία με τον ΝΟΠ. Εμείς σαν Προμηθέας είμαστε πάντα ανοικτοί σε συνεργασίες, σε προτάσεις και σε νέες ιδέες που θα προάγουν τον αθλητισμό της περιοχής.

τους πατρινούς φιλάθλους να δώσουν «παρών» και στα δυο παιχνίδια που θα δώσουν το Σάββατο οι δυο ομάδες της πόλης, ο Προμηθέας στις 5μ.μ. στο «Τόφαλος» με το Λαύριο και ο ΝΟΠ στις 7μ.μ. στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με τον Εθνικό.

Το πλάνο συνεργασίας με τον ΝΟΠ αποτελεί την αρχή και για άλλες σχετικές δράσεις».

Βασίλης Τουντόπουλος: «Εμείς σαν νέα διοίκηση στον ΝΟΠ είμαστε στο στάδιο της αναδιοργάνωσης του Ομίλου. Το νέο Δ.Σ συνδέει το καινούργιο με το παλιό. Προσπαθούμε και εμείς να πορευτούμε στα επιτυχημένα βήματα του Προμηθέα.

Η εξαιρετική του οργάνωση και οι μεγάλες επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια δείχνουν ομάδα με υγεία και όραμα.

Στόχος μας είναι ο ΝΟΠ να γίνει σταδιακά αυτοδιοικούμενος, κάτι που έχει επιτύχει π.χ. η Βουλιαγμένη, η οποία εκμεταλλεύεται τις εγκαταστάσεις της.

Η επιτυχημένη συνεργασία του Προμηθέα με την Παναχαϊκή μας έδωσε την έμπνευση να συνεργαστούμε και εμείς μαζί του με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας».

Θα ακολουθήσει αύριο ανακοίνωση που θα επεξηγεί τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα συνεργασίας Προμηθέα και ΝΟΠ, που παρέχονται, επίσης, από τις γραμματείες των δύο σωματείων στα εξής σημεία και τηλέφωνα:

- Κολυμβητήριο ΝΟΠ, τηλ. 2610-317.766 και κολυμβητήριο «Πεπανός» τηλ. 2610-644.303.

- Γραφεία ΚΑΕ Προμηθέα, Κανακάρη 136 (5ος Όροφος), τηλ. 2610-275.820 και στο κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεργασία ΝΟΠ και Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports