Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ιστορία των αδελφών Κουτσικάκη που συγκίνησε το Αγρίνιο - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία των αδελφών Κουτσικάκη που συγ...

Η Μιράντα Κουτσικάκη έφυγε από τη ζωή την Κυριακή

Το Αγρίνιο χθες στο νεκροταφείο του Αγίου Γεωργίου αποχαιρέτισε την  Μιράντα Κουτσικάκη, την πασίγνωστη και αγαπητή στην πόλη Μιράντα, που έχασε την ζωή της το πρωί της Κυριακής, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. 
Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η σχετική είδηση δεκάδες είναι τα σχόλια, οι αναρτήσεις και τα μηνύματα συγκίνησης ανθρώπων που μιλούσαν, γνώριζαν , μεγάλωσαν με την Μιράντα, μια από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες του Αγρινίου τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως μαζί με την Μιράντα έφυγε και ένα κομμάτι του Αγρινίου, μιας άλλης εποχής και ο καθένας ξεχωριστά εξιστορεί μια δίκη του εμπειρία για την ζωή της Μιράντας και της τυφλής αδελφής της, της Φιφής. Πού έχασε την όραση της σε μικρή ηλικία και η Μιράντα δεν την αποχωρίστηκε ποτέ, θυσιάζοντας σύμφωνα με μερικούς, την προσωπική της ζωή.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και ένα video με την Φιφή Κουτσικάκη, πριν από 21 χρόνια, που με την υπέροχη φωνή της και την κιθάρα της ερμηνεύει τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, στα πρώτα ερασιτεχνικά χρόνια της τοπικής τηλεόρασης…

«Το βίντεο αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Φιφής και της Μιράντας Κουτσικάκη.
Η Φιφή αποδίδει τραγούδια της Βέμπο. Η βιντεοσκόπηση έγινε το 1995 στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής που πρωτοπαρουσιάστηκε στον τότε τηλεοπτικό σταθμό ΑLFA των αδελφών Τσιρογιάννη.», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο που συνοδεύει το video στην ομάδα Αγρίνιο – Γλυκιές Μνήμες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις