Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανατροπή: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν Αθηνά Ωνάση-Doda Miranda

Ανατροπή: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισα...

Άγνωστες πτυχές της διαμάχης

Μία άγνωστη πτυχή του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Doda Miranda έρχεται στο φως τις δημοσιότητας, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τον λόγο που τους οδήγησαν στον χωρισμό.Η «χρυσή κληρονόμος» και ο Βραζιλιάνος ιππέας έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους, μετά από 11 χρόνια, στα τέλη του Μάη, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Πληθώρα δημοσιευμάτων ανέφερε πως ο Doda Miranda υπήρξε άπιστος και για τον λόγο αυτό  Αθηνά τον χώρισε. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, παρά το ότι, κατά καιρούς, βγήκαν ονόματα και φωτογραφίες γυναικών που φέρονταν ως οι «πέτρες του σκανδάλου».

Τα πάνω κάτω, όμως, φέρνει ο «Guardian», που υποστηρίζει πως η πραγματική αιτία του διαζυγίου ήταν η επιθυμία   του Βραζιλιάνου να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που η ίδια αρνιόταν!

Μάλιστα, στην εν λόγω επιθυμία του Alvaro αποδίδεται και το ότι διεκδικεί σχεδόν την μισή περιουσία της Αθηνάς, το ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, αν και με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο δικαιούται 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε έτος γάμου, δηλαδή 11 εκατομμύρια.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight