Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Συγκέντρωση αναρχικών έξω από τα δικαστήρια,για τους συλληφθέντες στο Μαραγκοπούλειο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Συγκέντρωση αναρχικών έξω από τα δ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Γίνεται και διανομή έντυπου υλικού

Συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια παραμένουν οι αλληλέγγυοι στους συλληφθέντες αναρχικούς στο Μαραγκοπούλειο κατά την εκκένωση από τους αστυνομικούς το 2013. Μετά από αρκετές αναβολές σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη των πέντε συλληφθέντων κατά την επιχείρηση διάλυσης της κατάληψης στο Μαραγκοπούλειο στην οδό Γούναρη.

Στις 9 σήμερα το πρωί, οι αναρχικοί είχαν καλέσει τον κόσμο τους σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το δικαστικό μέγαρο Πατρών, όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα. Μπροστά από τα δικαστήρια και στην Γούναρη γίνεται διανομή έντυπου υλικού με το οποίο οι αναρχικοί ενημερώνουν τον κόσμο για το τι είχε συμβεί εκείνη την ημέρα στην Πάτρα.

Τι είχε συμβεί

Τον Αύγουστο του 2013, η Αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση εκκένωσης των τριών καταλήψεων που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην Κορίνθου, στο Μαραγκοπούλειο στην Γούναρη και στο στέκι Ν. Γκύζη στο ΤΕΙ.

Κατά την εκκένωση της κατάληψης του Μαραγκοπουλείου συνελήφθησαν 5 άτομα ενώ προσήχθησαν 11 που λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
(4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις