Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Μάρδα με αντιπροσωπεία στελεχών του Ρωσικού Κέντρου προετοιμασίας κοσμοναυτών «Γιούρι Γκαγκάριν»

Συνάντηση Μάρδα με αντιπροσωπεία στελεχώ...

Τι συζητήθηκε

O Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Μάρδας, συναντήθηκε σήμερα, στην Θεσσαλονίκη, με αντιπροσωπεία διευθυντικών στελεχών από το Ρωσικό Κέντρο προετοιμασίας κοσμοναυτών «Γιούρι Γκαγκάριν». Με την ρωσική αντιπροσωπεία πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις, στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και στην Πρυτανεία του  Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα τη διερεύνηση των δυνατοτήτων μακροχρόνιας συνεργασίας με ελληνικούς φορείς, πανεπιστήμια και εταιρείες, καθώς και την προώθηση του κοινωνικού και ενημερωτικού έργου του Ρωσικού Κέντρου.

Η ρωσική αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τους κκ. Λοντσιακόβ Γιούρι Βαλεντίνοβιτς, Διευθυντή του Επιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου δοκιμών και προετοιμασίας, Ρουντιάγιεβ Ίγκορ Γιούριεβιτς, Επικεφαλή της Διεύθυνσης διεθνούς συνεργασίας, Σιβολάπ Βαλέρι Αλεξάντροβιτς, Αν. Διευθυντή του Επιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου, υπεύθυνου για την επιστημονική εργασία και Ραζουβάγιεβα Άλα, στέλεχος της Διεύθυνσης διεθνούς συνεργασίας.

Τέλος, στη συνάντηση του κ. Μάρδα με τη ρωσική αντιπροσωπεία, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, έλαβαν μέρος ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη κ. Αλεξέι Ποπώφ, η Αν. Γενική Γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ, κα Τεκτονίδου και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρης Βελάνης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις