Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεντρικός Λιμενάρχης στο thebest.gr: Για εμάς το θέμα με το Νότιο Πάρκο έχει λήξει – Η κλήση του δημάρχου έγινε από τη Δικαιοσύνη

Κεντρικός Λιμενάρχης στο thebest.gr:  Γι...
Βγενόπουλος Φάνης

Τι λέει ο Δημήτρης Κυριακουλόπουλος

Για το Λιμεναρχείο της Πάτρας το θέμα με το Νότιο Πάρκο και τις παρεμβάσεις του Δήμου στη λιμενική ζώνη έχει λήξει. Αυτό υπογραμμίζει ο Κεντρικός Λιμενάρχης  Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, μιλώντας στο thebest.gr, μετά το δημοσίευμα για την κλήση του δημάρχου Κώστα Πελετίδη για εξηγήσεις αναφορικά με τις εργασίες που έγιναν στο χώρο.

Όπως διασαφηνίζει ο κ. Κυριακουλόπουλος, το Λιμεναρχείο της Πάτρας, το οποίο είναι αρμόδιο μόνο για το διοικητικό σκέλος της υπόθεσης, έχει ολοκληρώσει το έργο του και έχει επιβάλει τον από το νόμο προβλεπόμενα πρόστιμα.

Όσο δε, για την κλήση του δημάρχου Κώστα Πελετίδη, αυτή γίνεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγει η Εισαγγελία, η οποία εξετάζει το ποινικό μέρος της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Λιμεναρχείο έλαβε εντολή από την Εισαγγελία, να καλέσει για κατάθεση  - και όχι σε απολογία – τον δήμαρχο Πατρέων την 1η Νοεμβρίου, για την υπόθεση.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τον Λιμενάρχη, η κλήση για κατάθεση αφορά τις πρώτες παρεμβάσεις που έγιναν στο χώρο του Νότιου Πάρκου (σ.σ. χωματουργικές εργασίες, κτλ), και όχι την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής και της παιδικής χαράς.

Κύκλοι της δημοτικής Αρχής, με τους οποίους επικοινώνησε το thebest.gr, δεν θέλησαν, προς το παρόν, να σχολιάσουν επιφυλασσόμενοι να απαντήσουν μετά την κατάθεση του δημάρχου στο Λιμεναρχείο.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το Λιμεναρχείο καλεί – ξανά- τον Πελετίδη να απολογηθεί για τις κούνιες και τα όργανα γυμναστικής στο νότιο πάρκο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις