Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία - Βουπρασία: Απείλησε ξανά ο ποταμός Βέργας - Ξεκινά άμεσα ο καθαρισμός του

Ηλεία - Βουπρασία: Απείλησε ξανά ο ποταμ...

Τι είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ

Ο ποταμός Βέργας απείλησε και πάλι την περιοχή της βουπρασίας και κυρίως τη Μανωλάδα. Για καλή τύχη του χωριού, το ποτάμι «έσπασε» σε τέσσερα σημεία και υπήρξε εκτόνωση για να μην θρηνήσουμε θύματα μέσα στις κατοικημένες περιοχές. Ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ επισήμανε πως τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια στην περιοχή και δυστυχώς άλυτα.

«Τα προβλήματα που εντοπίσαμε πέρυσι με τα νερά της βροχής που έρχονται από ψηλά και καταλήγουν και στη Βάρδα. Οι κοίτες δεν χωρούν τον όγκο των νερών και έτσι πλημμυρίζει η περιοχή. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ο Βέργας που μας ταλαιπωρεί χρόνια. Το ποτάμι για να καθαριστεί απαιτείται μεγάλο ποσό που δεν μπορεί κανένας να διαθέσει.

Η Περιφέρεια θα διαθέσει ένα ποσό της τάξης των 60.000 ευρώ, για το σκοπό αυτό που αφορά μόλις σε ένα τμήμα ενάμιση χιλιομέτρου και σαφώς δεν επαρκεί. Το Σάββατο το ύψος του νερού ανέβηκε πολύ και ευτυχώς που έσπασε σε κάποια σημεία το ποτάμι και υπήρξε εκτόνωση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μοράντ.

Επισήμανε δε, πως στις 15 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Βέργα στο προαναφερθέν τμήμα.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις