Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου

Ζώδια

Κριός

Ήπια ξεκινά η μέρα, με το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης να ομορφαίνει το κλίμα και την διάθεσή σας. Απ' το απόγευμα και μετά που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι. Πιθανά ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες. Πιθανές επίσης θετικές συμφωνίες, συζητήσεις, συνεργασίες, νομικές ρυθμίσεις και καλές συνεννοήσεις.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με όμορφη και κοινωνική διάθεση, με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης να κάνει το κλίμα αρμονικό. Απ' το απόγευμα και μετά θα διαφοροποιηθεί η ενέργεια, καθώς η Σελήνη μπαίνει στο δραστήριο και πολεμικό ζώδιο του Κριού. Ανάγκη απομόνωσης πιθανή. Καλές κι εποικοδομητικές εργασιακές και οικονομικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ρυθμίσεις.

Δίδυμοι

Το πρωί δίνεται έμφαση σε επαγγελματικά θέματα, με ευνοϊκές επιρροές και βελτίωση του κλίματος. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής περνά στους φίλους, τη δικτύωση και σε ομαδικές δραστηριότητες. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου βελτιώνει και κάνει πιο ώριμη την επικοινωνία στα ερωτικά και με τους συνεργάτες.

Καρκίνος

Όμορφα ξεκινά η μέρα, με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης το πρωί να προσφέρει γαλήνη και αρμονία. Το απόγευμα που η Σελήνη θα μπει στο δυναμικό ζώδιο του Κριού θα διαφοροποιηθούν οι ενέργειες, το κλίμα θα γίνει έντονο, ενώ η εστίαση της προσοχής θα περάσει στα επαγγελματικά. Γίνονται κάποιες καλές επαφές σήμερα, εργασιακές ή άλλες.

Λέων

Με λίγη εσωστρέφεια αλλά με ανακουφισμένη την ψυχολογία σας ξεκινά η μέρα. Απ' το απόγευμα η διάθεση θα γίνει πιο εξωστρεφής, ενώ η εστίαση της προσοχής σας περνά κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα κάνει την επικοινωνία πιο σοβαρή κι αξιόπιστη, ενώ γίνονται επιτυχημένες συναλλαγές.

Παρθένος

Κοινωνικά κι αρμονικά ξεκινά η μέρα, με την ωραία όψη Σελήνης-Αφροδίτης να προσφέρει γλυκύτητα στα αισθήματα και στις σχέσεις. Ωραίες συναντήσεις. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και γίνονται πιο έντονες οι ενέργειες, ενώ εστιάζεστε κυρίως σε οικονομικά θέματα. Καλή μέρα για οικονομικές συμφωνίες και για θέματα ακινήτων και σπιτιού.

Ζυγός

Δουλειά και χαρά το πρωί, ενώ το τρίγωνο Σελήνης Αφροδίτης κάνει το κλίμα ευχάριστο κι αρμονικό και ευχαριστιέστε τη δουλειά σας. Απ' το απόγευμα γίνεται πιο έντονο το κλίμα αλλά η διάθεση γίνεται κοινωνική – συναντήσεις και γνωριμίες. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου βοηθά να γίνουν καλές και αξιόπιστες επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες – πάρτε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα και διάθεση το πρωί η αρμονική όψη Σελήνης-Αφροδίτης, ενώ μπορεί να αγοράσετε και πράγματα που θα σας αρέσουν. Το απόγευμα θα γίνει πιο έντονο το κλίμα, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα είστε αρκετά παραγωγικοί. Ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, ενώ μπορεί να κλείσετε με επιτυχία κάποιο θέμα.

Τοξότης

Μαλακώνει την ψυχολογία σας το πρωί η θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης, κι έτσι ξεκινά η μέρα ήπια. Το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον δυναμικό Κριό και η διάθεση γίνεται πιο εξωστρεφής, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για δημιουργία, παιχνίδι, φλερτ, εξόδους. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου βοηθά στην υλοποίηση σχεδίων και σε συμφωνίες και ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Άνετο το κλίμα το πρωί και επικρατεί αρμονία στις διάφορες επαφές, ενώ οι μετακινήσεις γίνονται κι αυτές εύκολα. Απ' το απόγευμα το κλίμα θα διαφοροποιηθεί και πιθανόν να γίνει ανταγωνιστικό, λόγω της Σελήνης που θα μπει στον πολεμικό Κριό. Καλή μέρα για επαγγελματικές συμφωνίες, καθώς υπάρχει αξιοπιστία επικοινωνιακή, και για κλείσιμο ζητημάτων.

Υδροχόος

Αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας το πρωί με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραία ψώνια. Απ' το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, το κλίμα γίνεται ζωηρό κι επικοινωνιακό, ενώ θα έχετε αρκετές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου είναι εποικοδομητική, και ευνοεί, σπουδές, νομικά και κάποια σχέδιά σας.

Ιχθύες

Σε όμορφο και ήπιο κλίμα ξεκινά η μέρα με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης, ενώ νιώθετε ικανοποίηση, πιθανόν επειδή εκπληρώνονται κάποια θέλω σας. Το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής μετατίθεται στα οικονομικά, σε αγορές, πληρωμές, κλπ. Καλή μέρα για επαγγελματικές και οικονομικές επαφές και συμφωνίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being