Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Λήγει στις 12 το μεσημέρι η προθεσμία για τα 8μηνα στο δήμο - Τι γίνεται με τους επιτήδειους που ζητούν 20 ευρώ από ανέργους για να τους συμπληρώσουν την αίτηση

Πάτρα:Λήγει στις 12 το μεσημέρι η προθεσ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εκμετάλλευση και για έναν διαγωνισμό

Μυρίστηκαν ανάγκη και έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν. Και κοστολόγησαν την υπηρεσία τους στα 20 ευρώ ανα άτομο. Πρόκειται για εκείνους που αδυνατούν να συμπληρώσουν τη αίτηση που αφορά στο πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας, 8μηνης διάρκειας. Είτε επειδή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή απλά δεν τα καταφέρνουν με τους υπολογιστές. Και κάπως έτσι ανέλαβε ο δήμος να παρέχει την σχετική βοήθεια - υπηρεσία.

Πάτρα: «Φάμπρικα» για τις αιτήσεις κοινοφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ; – Καταγγελίες για ιδιώτες που ζητούν 20 ευρώ από ηλεκτρονικά αναλφάβητους ανέργους – Δωρεάν η διαδικασία από τον Δήμο

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν καταγγελίες στον δήμο πως ιδιώτες προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν τη συμπλήρωση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τ0 8μηνο πολιτών με το αζημίωτο βέβαια και έναντι ποσού 20 ευρώ.

Ο αντιδήμαρχος διοίκησης Σάκης Πλέσσας επιβεβαίωσε το γεγονός και πως πολλές καταγγελίες είχαν φθάσει και στα δικά του αυτιά.

Εξάλλου στις 12 το μεσημέρι εκπνέει η διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι ακόμη και της τελευταίας στιγμής μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στη Μαιζώνος 110 στο ισόγειο, ώστε να συμπληρώσουν άμεσα την αίτησή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις