Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε παλιό πρόγραμμα από τότε που η Νάντια Κωνσταντοπούλου είχε έρθει να τραγουδήσει στην Πάτρα

Δείτε παλιό πρόγραμμα από τότε που η Νάν...

Στο κέντρο Villy's Park

Συγκίνηση και στο Πατρινό φιλοθεάμον κοινό προξένησε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας της διάσημης τραγουδίστριας του ελαφρού και στιχουργού Νάντιας Κωνσταντοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η εκλιπούσα που ήταν σύζυγος του αγαπητού συνθέτη Τάκη Μωράκη, είχε πρωτοεμφανιστεί στο επαγγελματικό τραγούδι το 1958 και τον επόμενο χρόνο ηχογράφησε το «Θα σ’ αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ» του Ζ. Κορινθίου.

Κατόπιν προτροπής του Γιώργου Μουζάκη, η Νάντια Κωνσταντοπούλου με την υπέροχη πραγματικά φωνή που είχε ένα χαρακτηριστικό χρώμα, εμφανίστηκε στο ελαφρό μουσικό θέατρο. Με τον Μωράκη παντρεύτηκαν το 1961, ερμήνευσε πολλά τραγούδια του συζύγου της, ενώ μετείχε και σε πολλά φεστιβάλ κερδίζοντας αρκετά βραβεία.

Η κηδεία της όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/10/2016 στις 3 το απόγευμα από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στο μεταξύ ο Στέλιος Αποστολόπουλος είχε στο αρχείο του και φρόντισε να το αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook, ένα πρόγραμμα από εμφάνιση της Νάντιας Κωνσταντοπούλου με τον Τάκη Μωράκη στην Πάτρα, στο κέντρο Villy’s Park, ένα από τα αγαπημένα στέκια νυχτερινής διασκέδασης παλιότερα των Πατρινών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight