Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα" επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - ΦΩΤΟ

Το εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα"...

Αιτωλοακαρνανία

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» υποδέχθηκε χθες, 6 Οκτωβρίου 2016, στην Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα στο Αγρίνιο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του κόμματος της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση "ομάδα της χορωδίας των εκπαιδευομένων νέων τον καλωσόρισε με τραγούδι και του πρόσφερε λουλούδια.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο κ. Διονυσία Σαμαντά, το Διευθυντή κ. Δημήτρη Χειμαριώτη και μέλη του Δ.Σ. στα εργαστήρια της υφαντικής, κεραμικής και στο τμήμα αυτισμού. Υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και ακολούθως έδωσε συνέντευξη στα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης, στην οποία εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του από την επίσκεψη στο Εργαστήρι, τη δομή υποστήριξης των πιο αδύναμων παιδιών. Συνεχάρη την Πρόεδρο, το Δ.Σ., τους εργαζόμενους και όλους τους εθελοντές για την κατάθεση της αγάπης τους προκειμένου να λειτουργήσει με επιτυχία ο Φορέας. Ο εθελοντισμός, συνέχισε, είναι βάλσαμο για την αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και χρέος της κοινωνίας είναι να σταθεί κοντά σε τέτοιου είδους έργα που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις δημόσιες Δομές.

Η Πρόεδρος, αφού τον ευχαρίστησε, υπογράμμισε ότι όλοι όσοι εργάζονται για το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», δίνουν λίγα και παίρνουν πολλά.   Στη συνέχεια ενώπιον των εκπαιδευομένων και των παρευρισκόμενων και μετά τη σύντομη αναφορά της Προέδρου στην διαδρομή του Εργαστηρίου και την έκκλησή της «Μη μας ξεχνάτε», ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ότι πριν δέκα χρόνια είχε επισκεφθεί το Εργαστήρι με την αφορμή ποδοσφαιρικού αγώνα, στις 14/4/2006, μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του ελληνικού Κοινοβουλίου και του Συνδέσμου Διαιτητών νομού Αιτωλ/νίας για τους σκοπούς του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Επεσήμανε την μεγάλη εξέλιξη που διαπίστωσε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τα συγχαρητήριά του. Με την παρουσία του, ισχυρίστηκε ότι θέλησε να τιμήσει το έργο και τη μητέρα του Μαρίκα Μητσοτάκη, που έδωσε αγώνες για να ενταχθούν τα ΑμεΑ στην κοινωνία. Υποστήριξε ότι είναι αναγκαία η αξιολόγηση των Δομών προκειμένου οι λιγοστοί πόροι, που διαθέτει η Πολιτεία για την κοινωνική μέριμνα, να κατανέμονται ορθολογικά.

Έδωσε την υπόσχεσή του ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», που συμβάλλει στην κοινωνική πρόνοια.

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν οι βουλευτές του νομού κ. Μάριος Σαλμάς, κ. Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην Βουλευτής κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτης Τσόλκας καθώς και πολιτευτές του νομού'.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις