Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

3ο «Tour du Peloponnese»: Εντυπωσιακή εκκίνηση από την Ολυμπία-ΦΩΤΟ

3ο «Tour du Peloponnese»: Εντυπωσιακή εκ...

Τρίτη περιήγηση κλασσικών αυτοκινήτων

Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε χθες η 3η Περιήγηση Κλασσικών Αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese», που διοργανώνει η Ομάδα Scuderia Triskelion σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας και την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στόχος της περιήγησης, στην οποία συμμετέχουν 12 πληρώματα από το εξωτερικό - από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία ενώ υπάρχει κι ένα «μεικτό» πλήρωμα, το Ελληνοϊρανικό – και 8 ελληνικά πληρώματα (σ.σ θα προστεθούν στην περιήγηση μέσα στις επόμενες ημέρες) είναι η ανάδειξη των πιο όμορφων και σημαντικών πολιτιστικών μνημείων της Πελοποννήσου.

Έτσι, μέχρι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τον Επικούρειο Απόλλωνα (σ.σ χθες, μετά την Ολυμπία) τον Μυστρά, τη Μάνη, τη Μονεμβασιά, την Επίδαυρο, τις Μυκήνες.

Πριν την έναρξη, οι ιδιοκτήτες είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών και επισκεπτών. Το πιο εντυπωσιακό δεν ήταν άλλο από την JAQUAR XK του 1959, που είναι και το πιο παλιό όχημα της περιήγησης, ενώ το πιο καινούργιο, είναι ένα  FIAT του 1982.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports