Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Σκληρή κριτική της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων στον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα. Ποια θέση κράτησε ο Υπουργός για τα προβλήματα των Δήμων, την Πατρών – Πύργου και για τα θρησκευτικά. Ένταση επικράτησε όταν ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων Θ. Τουλγαρίδης, έθεσε το ζήτημα που έχει ανακύψει με τους παιδικούς σταθμούς.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αγοραπωλησία στη ΒΔ Ζάκυνθο. Τι λένε στην κάμερα του ΙΟΝΙΑΝ κάτοικοι της Αναφωνήτριας και των Μαριών και ιδιοκτήτες μεγάλων εκτάσεων γης για την επένδυση του Εμίρη και τη δικαστική διαμάχη.

Γιγάντια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με ελικόπτερα για χασισοφυτείες σε Ηλεία, Εύβοια και Αττική. Τι έφεραν στο φως οι έρευνες των αρχών.

Τελευταία ημέρα σήμερα για την πληρωμή της πρώτης από τις 5 μηνιαίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ  και της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος.

Σαρωτικός ανασχηματισμός στην Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας. Τι ζήτησε ο Απόστολος Κατσιφάρας από τους νέους αντιπεριφερειάρχες.

Το αρχαίο θέατρο της Θουρίας έφερε στο φως η ανασκαφή στην Αρχαία Θουρία. Τι αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των ανασκαφών που διενεργήθηκαν το καλοκαίρι.

Νέες μεγάλες παραγωγές για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Το νέο πρόγραμμα παρουσίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Κώστας Καζάκος.

Έρχεται το Zakynthos Night Run. Αύριο οι αγώνες δρόμου για μικρούς και μεγάλους στο νησί του Ιονίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις