Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χωρίζει κι άλλο Χολιγουντιανό ζευγάρι - Η Ναόμι Γουότς με τον επίσης ηθοποιό Λιβ Σράιμπερ

Χωρίζει κι άλλο Χολιγουντιανό ζευγάρι - ...

Μετά από 11 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά

Eπιδημία χωρισμού φαίνεται πως έχει πέσει στο Χόλιγουντ το 2016 καθώς μετά το χαμό που έχει γίνει με το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ήρθε η είδηση για ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι ηθοποιών, οι οποίοι όπως φαίνεται, οδηγούνται στο χωρισμό.

Αυτή τη φορά ο λόγος είναι για την όμορφη και καλή ηθοποιό Ναόμι Γουότς (είχε γενέθλια στις 28 Σεπτεμβρίου κλείνοντας αισίως τα 48 της χρόνια) και τον 49χρονο ηθοποιό Λιβ Σράιμπερ, οι οποίοι μετά από 11 χρόνια μαζί, ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν τη σχέση τους.

Πριν από λίγο καιρό είχαν εμφανιστεί μαζί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό.

«Τους τελευταίους μήνες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο για εμάς και την οικογένειά μας είναι να χωρίσουμε ως ζευγάρι», είπαν οι δύο ηθοποιοί στο People, σε κοινή τους δήλωση.

«Με πολύ αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας, ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση της σχέσης μας. Αν και εκτιμάμε την περιέργεια και την υποστήριξή σας, ζητάμε από τον Τύπο να είναι προσεκτικός με τα παιδιά μας», ανέφεραν ακόμη στην ανακοίνωσή τους οι Γουότς και Σράιμπερ, που έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Πιτ και τον 7χρονο Κάι.

Η Ναόμι Γουότς έπαιξε τελευταία στην ταινία «Demolition - Ξανά από την αρχή» του Ζαν Μαρκ Βαλέ με τον Τζέικ Γκίλενχαλ, φιλμ που προβάλλεται αυτές τις μέρες και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight