Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φτου κι απ΄την αρχή...για νέο διοικητή στο Νοσοκομείο Αιγίου

Φτου κι απ΄την αρχή...για νέο διοικητή σ...

Γιατί θεωρήθηκε 'άγονος' ο προηγούμενος διαγωνισμός

Εκεί που όλοι περιμέναμε την τοποθέτηση νέου διοικητή στο Νοσοκομείο του Αιγίου, μια καινούργια πρόσκληση ενδιαφέροντος με υπογραφή Υπουργού και ημερομηνία 23/9/2016 γυρίζει ξανά από την αρχή ξεκινά την όλη διαδικασία ανάδειξης και τοποθέτησης νέου διοικητή τόσο στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα, όσο και σε άλλα 10 Νοσοκομεία από όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, η επανάληψη της πρόσκλησης για τα συγκεκριμένα νοσοκομεία γίνεται λόγω τυπικών λαθών που παρουσιάστηκαν στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων, με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να κηρυχθεί 'άγονος' στις 11 συνολικά νοσοκομειακές μονάδες που αναγράφονται στην υπουργική πρόσκληση.

Καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, οπότε μάλλον πάμε για...Νοέμβριο (στην καλύτερη περίπτωση) για την τοποθέτηση του νέου διοικητή στο Αίγιο. Παράλληλα, η υπουργική πρόσκληση αναφέρεται και σε πλήρωση θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, μιας και η θητεία των ήδη υπηρετούντων λήγει στο τέλος του έτους.

 

Δείτε την απόφαση και τα απαιτούμενα προσόντα για τους υποψηφίους ΕΔΩ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις