Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ακόμα κόβουν κλαδιά και ξεριζωμένα δέντρα - Τα "απόνερα" της κακοκαιρίας της Δευτέρας, παραμένουν - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Ακόμα κόβουν κλαδιά και ξεριζωμένα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πολλά τα περιστατικά τα οποία δεν κατέγραψε ο φακός ωστόσο ήταν επικίνδυνα

Τα "απόνερα" της κακοκαιρίας που σάρωσε την Πάτρα το πρωί της περασμένης Δευτέρας, παραμένουν και ακόμη και σήμερα το πρωί κανείς μπορούσε να διακρίνει συνεργεία του δήμου και μεμονωμένους πολίτες να προσπαθούν να απομακρύνουν τα κλαδιά και τους κορμούς των δέντρων που κατέληξαν σε κήπους, πλατείες, γκαράζ, πεζοδρόμια και αυτοκίνητα.

Στην Ηρώων Πολυτεχνείου ακόμη και σήμερα το πρωί, έκοβαν τους κορμούς του τεράστιου δέντρου -που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο- ενώ προσπαθούσαν να επιδιορθώσουν και το γκαράζ πολυκατοικίας.

Πολλά όμως ήταν και τα περιστατικά που δεν κατέγραψε η κάμερα. Και ήταν πολύ σοβαρά σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως στο δημοτικό σχολείο απέναντι από το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας και στην Παντοκράτωρος όπου ένα τεράστιο δέντρο κατέληξε μέσα στο προαύλιο και ευτυχώς η ώρα που συνέβη δεν βρήκε τους μαθητές στο συγκρότημα. Μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες της ΕΜΑΚ και να κατέβουν με σχοινιά σε απόκρυμνο σημείο για να κόψουν το δέντρο.

Σε άλλη περίπτωση και στην πλατεία Ελευθερίας, ξεριζώθηκε ένα ακόμη μεγάλο δέντρο και εκεί ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς ή να γίνουν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις