Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποστομωτική η Μαριόν Κοτιγιάρ: "Έιμαι έγκυος. Εύχομαι σε Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ να βρουν την ηρεμία τους"

Αποστομωτική η Μαριόν Κοτιγιάρ: "Έι...

Με ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε η Μαριόν Κοτιγιάρ στα δημοσιευματα που την ήθελαν να είναι η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Μπραντ Πιτ και Αντζελοίνα Τζολί. Η βραβευμένη ηθοποιός αφενός ανακοίνωσε την εγκουμοσύνη της στο δεύτερο παιδί της με τον από το 2007 σύντροφό της σκηνοθέτη Γκιγιόμ Κανέ, αφετέρου έκανε μια ανακοίνωση για τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Η ηθοποιός καταγγέλλει μια "πρωτοφανή φρενίτιδα" που άρχισε πριν από 24 ώρες και στην οποία "αναμίχθηκε άθελά της".

Η ιστοσελίδα TMZ μετέδωσε την Τρίτη ότι η Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, έπειτα από 12 χρόνια κοινού βίου.

Σύμφωνα με πηγή της New York Post, ο Πιτ τριγυρνούσε "γύρω από άλλες γυναίκες, μεταξύ τους και η Μαριόν Κοτιγάρ, η παρτενέρ του στην ταινία 'Allied'".

"Δεν συνηθίζω να σχολιάζω ούτε να παίρνω σοβαρά το πλήθος των ανοησιών που διαρρέουν για το πρόσωπό μου", γράφει η ηθοποιός που δηλώνει ότι αυτή τη φορά χρειάστηκε να μιλήσει γιατί η κατάσταση επηρεάζει "ανθρώπους που αγαπώ".

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι περιμένει δεύτερο παιδί από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γκιγιόμ Κανέ. "Θέλω να αρχίσω και να πω ότι συνάντησα πριν από μερικά χρόνια τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε σήμερα".

Η γαλλίδα πρωταγωνίστρια έκλεισε το μήνυμά της με την ευχή προς την "Αντζελίνα και τον Μπραντ να βρουν τη γαλήνη αυτές τις ταραγμένες ώρες".

.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight