Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διαζύγιο Τζολί - Πιτ: Η απόλυση της νταντάς, οι υπόνοιες για αλκοόλ και μαριχουάνα, η διάψευση για την "πέτρα του σκανδάλου"

Διαζύγιο Τζολί - Πιτ: Η απόλυση της νταν...

Μια μέρα πριν φέρεται να έμαθε ο Μπραντ Πιτ την αίτηση διαζυγίου

O χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα από χθες κάνοντας ακόμη και το σοβαρό BBC να διακόψει το πρόγραμμά του. Κάθε λεπτομέρεια για το πολύκροτο διαζύγιο και κάθε νέα πληροφορία αναμεταδίδεται διεθνώς αστραπιαία.

Περιπολίες αστυνομικών πραγματοποιούνται  από χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του ζευγαριού στο Χόλιγουντ ενώ οι παπαράτσι έχουν κατασκηνώσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις φήμες για την "πέτρα του σκανδάλου" Μαριόν Κοτιγιάρ να μην επιβεβαιώνονται.

Η "πέτρα του σκανδάλου" πίσω από το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί

Γεγονός είναι ότι η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε την Δευτέρα αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ύστερα από δυο χρόνια γάμου, 10 χρόνια σχεσης και τρία παιδιά (3 βιολογικά και 3 υιοθετημένα).

Η 41χρονη ηθοποιός ζητά την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών της και οι πληρφορίες θέλουν τον Πιτ να αναμένεται να διεκδικήσει κοινή κηδεμονία.

Τι οδήγησε όμως το λαμπερό ζευγάρι στο διαζύγιο;

Σύμφωνα με το US Weekly: «Ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου» οδηγησε στην ηθοποιό στη δικηγόρο της. «Η Μαριόν δεν ήταν η αιτία του διαζυγίου» ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο από τον περιβάλλον του Πιτ. Λέγεται μάλιστα ότι η Γαλλίδα ηθοποιός είναι καταρρακωμένη από τις φήμες.

O Πιτ εμφανίζεται έξαλλος με τη σύντροφό του γιατί θεωρεί πως με τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο θέμα, αφήνοντας δηλαδή υπόνοιες πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου γιατί εκείνος κάνει χρήση ουσιών (σ.σ. μαριχουάνα), πίνει και δεν είναι καλός πατέρας, έκανε στόχο για τους παπαράτσι, ακόμα περισσότερο, τα παιδιά τους.

(Μπραντ Πιτ: Είμαι πολύ θλιμμένος αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας)

Σύμφωνα με τη Daily Mail "τρίτο πρόσωπο" θα μπορούσε να είναι  η νταντά των παιδιών του ζεύγους την οποία απέλυσε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός γιατί θεώρησε ότι φλέρταρε με τον Χολιγουντιανό αστέρα.

Επίσης σύμφωνα με το US Weekly, ο 52χρονος ηθοποιός έμαθε πως... χωρίζει μόλις μια μέρα πριν η γυναίκα του καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου  όταν επισκέφθηκε, για άλλο λόγο, τον δικηγόρο του.

Τέλος, μπορεί στα χαρτιά διαζυγίου που κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες η Τζολί να μη ζητάει διατροφή αλλά ζητάει άλλα πράγματα. Κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα αλλά και μέρος από τα χρήματα που έβγαλαν από και μετά την ημερομηνία χωρισμού. Ζητά επίσης να έχουν ξεχωριστά περιουσιακά στοιχεία, η ακριβής φύση των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight