Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Καθηγητής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης Heini F. Murer θα αναγορευτεί Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο Καθηγητής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίο...

Την Τετάρτη 21/9/2016 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου

Ο Ομότιμος Καθηγητής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης Heini F. Murer θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, μετά από πρόταση του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου.

Το έργο και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει ο καθηγητής Νεφρολογίας και Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Δημήτριος Γούμενος ενώ θα ακολουθήσει η αναγόρευση του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας και η περιένδυσή του από την Πρύτανι Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία τού Καθηγητή H. Murer, με θέμα: «Modern Concepts in Doctoral Education». Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και το βιογραφικό του τιμώμενου έχουν αναρτηθεί στο:

http://www.upatras.gr/el/node/6251

Ο Καθηγητής Heini Murer έχει γεννηθεί το 1944 στην πόλη Beckenried της Ελβετίας. Σπούδασε Βιολογία και στη συνέχεια έκανε PhD στο Πανεπιστήμιο του Fribourg. Ακολούθως έλαβε υποτροφία για το Εργαστήριο Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης ενώ το 1975 μετέβη  στο  Ινστιτούτο  Max  Plank  της  Φρανκφούρτης,  όπου  αρχικά  έγινε  μέλος  του Εργαστηρίου  Φυσιολογίας  του  Νεφρού  και  το  1978  τέθηκε  επικεφαλής ερευνητικής ομάδας  στο  Ινστιτούτο  Max  Plank.

Το  1981  εξελέγη  Καθηγητής  Φυσιολογίας  στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, στο οποίο και υπηρέτησε μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2010, οπότε και έγινε ομότιμος Καθηγητής. Από το 2006 μέχρι το 2010 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ιατρικής και των Επιστημών του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης.

Η φωτ. του Καθηγητή Heini Murer είναι από το www.ae-info.org.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις