Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Για ωμή παρέμβαση του κ. Τσίπρα στη δικαιοσύνη, έκανε λόγο ο Ι. Φωτήλας μιλώντας στο ραδιόφωνο «Αθήνα 9,84»

Για ωμή παρέμβαση του κ. Τσίπρα στη δικα...

Είναι αδιανόητο, είπε, ο Πρωθυπουργός να παρεμβαίνει, λέγοντας τι θα πρέπει να αποφασίσουν

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στάση των Δύο» με τον Άρη Τόλιο στο ραδιόφωνο ΑΘΗΝΑ 9.84 το μεσημέρι της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2016.

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

-              Σύμφωνα με το Σύνταγμα, αυτή τη στιγμή εργοδότης του εκάστοτε Προέδρου του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι ο Πρωθυπουργός – κάτι που θα πρέπει να αλλάξει. Όμως, είναι αδιανόητο ο κ. Τσίπρας να παρεμβαίνει ωμά στη δικαιοσύνη, λέγοντας τι θα πρέπει να αποφασίσουν.

-              Έχει φανεί ξεκάθαρα ότι η κ. Γεννηματά δεν επιθυμεί πραγματικά το εγχείρημα του κέντρου – ζητά μόνο μια απλή συναίνεση. Το Ποτάμι επισήμαινε ότι δεν έχουν ακόμη υπάρξει συγκεκριμένες συγκλίσεις με το ΠΑΣΟΚ, αλλά γίνεται μια προσπάθεια. Για να πετύχει το εν λόγω εγχείρημα, πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος σε ορισμένα χρονικά περιθώρια και ο ίδιος ο κόσμος να αποφασίσει ποιες θέσεις τον αντιπροσωπεύουν πραγματικά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεραστούν και τα όρια των κομματικών στεγανών.

-              Η χώρα πρέπει άμεσα να κυβερνηθεί. Οπότε, είτε επιτύχει είτε όχι το εγχείρημα του κέντρου, η επόμενη επιλογή θα είναι: διάλογος με τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα. Αυτή τη στιγμή, αρχή διαλόγου, χωρίς να ξέρουμε την πορεία του, μπορεί να γίνει μόνο με τον κ. Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις