Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτοικοι Πατρών οι τέσσερις ληστές που βασάνισαν τα ηλικιωμένα αδέλφια στην Αμφιλοχία αποσπώντας 107.000 ευρώ - Σερί Πατρινών συλλήψεων σήμερα

Κάτοικοι Πατρών οι τέσσερις ληστές που β...

Πρόκειται για δύο 34χρονους Ρουμάνους και έναν 23 Έλληνα - Συνελήφθησαν ακόμη ένας 52χρονος με πολλές κλοπές και ένας 24χρονος

Εξιχνιάστηκε  έπειτα απο πολύμηνη έρευνα η ληστεία με λεία 107.000 ευρώ σε βάρος δύο ηλικιωμένων αδελφιών που είχε σημειωθεί το 2015 στην Αμφιλοχία. Οι τέσσερις δράστες, όλοι τους κάτοικοι Πατρών, είχαν δέσει και φιμώσει τα ηλικιωμένα θύματα τους αποσπώντας τους το ποσό των 107.000 ευρώ.

Επιπλέον σήμερα είχαμε σερί συλλήψεων είχαμε σήμερα από την αστυνομία στην Πάτρα. Εκτός από την σύλληψη του 52χρονου ληστή (Πάτρα: Συνέλαβαν 52χρονο με ιστορικό ποολών κλοπών στο βιογραφικό του και ο 42χρονος συνεργός του)συνελήφθη και το 24χρονος που το πρωί απέσπασε με τη βία αλυσίδα απο το λαιμό ηλικιωμένης (Πάτρα:Συνελήφθη ο 24χρονος που άρπαξε την αλυσίδα της ηλικιωμένης σήμερα το πρωί).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας για την Αμφιλοχία:

"Εξιχνιάστηκε, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία η οποία είχε συμβεί πριν ενάμισι χρόνο περίπου, στην Αμφιλοχία και σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δυο αλλοδαπών, υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 34 ετών και ενός 23χρονου ημεδαπού, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Η ίδια κατηγορία, βαρύνει έναν ακόμα συνεργό των δραστών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, την 27-3-2015 τα ξημερώματα, στην Αμφιλοχία, οι τέσσερις δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία όπου διέμενε 88χρονος ημεδαπός μαζί με την 89χρονη αδελφή του και ασκώντας τους σωματική βία  τους έδεσαν και τους φίμωσαν.
Οι δράστες αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 107.000 ευρώ και διέφυγαν εγκαταλείποντας τους παθόντες δεμένους.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκε άμεσα συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν με ειδικές  ανακριτικές μεθόδους ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμφιλοχία: Συνελήφθη ιδιοκτήτης βενζινάδικου για πώληση μη πιστοποιημένων φιαλών υγραερίου

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις