Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Θρήνος στον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία για την Ακριβή Παναγιωτοπούλου- Έχασε χθες τη ζωή της σε τροχαίο

Ηλεία: Θρήνος στον Πύργο και την Αρχαία ...

Στην Πύργου - Τριπόλεως

Ο πρόωρος χαμός της Ακριβής (Βίκυς) Παναγιωτοπούλου του Παναγιώτη, από το Πελόπιο, συγκλονίζει από το πρωί της Τρίτης, την τοπική κοινωνία στον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία. Η άτυχη 61χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της διασταύρωσης Παλαιοβαρβάσαινας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μάρκας Hyundai εξετράπη της πορείας του και ανετράπη προσκρούοντας διαδοχικά σε τσιμεντένιο τμήμα αγωγού και ένα ελαιόδεντρο...

Το κακό συνέβη περίπου στις 10.30 το πρωί της Τρίτης. Η 61χρονη γυναίκα είχε κατεύθυνση από το Πελόπιο προς τον Πύργο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας της δεξιά, προσέκρουσε στο πρανές της οδού σε τσιμεντένιο αγωγό όμβριων υδάτων και στη συνέχεια αφού έκανε τούμπες στον αέρα, προσέκρουσε πάνω σε ένα ελαιόδεντρο.

Σε αυτή την πορεία το σώμα της 61χρονης τινάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και έπεσε μέσα στο λιοστάσι σε απόσταση. Διερχόμενοι οδηγοί που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Τροχαία Πύργου.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο λιοστάσι και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι πυροσβέστες μη γνωρίζοντας αν υπήρχαν άλλοι επιβαίνοντες, ερεύνησαν τόσο το ντεραπαρισμένο αυτοκίνητο, όσο και το χώρο γύρω για να επιβεβαιωθεί πως η 61χρονη ήταν η μόνη επιβάτιδα και εμπλεκόμενη στο τροχαίο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεία: Νεκρή 60χρονη στην Πύργου-Τριπόλεως-To αυτοκίνητο έπεσε στην ελιά και η οδηγός εκτινάχθηκε

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις