Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τελικά ήταν η Λαγκάρντ που έτρωγε αστακό με τον καλό της στα Τριζόνια - Μόνη σίγουρη επίσκεψη στο νησί αυτή της Κέιτ Μός...

Τελικά ήταν η Λαγκάρντ που έτρωγε αστακό...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συζητήσεις προκαλεί μια φωτογραφία από τα νησάκια Τριζόνια του Κορινθιακού, στην οποία απεικονίζεται η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ να απολαμβάνει το γεύμα της σε εστιατόριο.

Στη φωτογραφία φαίνεται μία γυναίκα με την χαρακτηριστική κόμμωση της Λαγκάρντ η οποία συνοδεύεται από έναν κύριο, κατά πληροφορίες τον ιταλό σύντροφό της, με τον οποίο έφθασαν στην περιοχή με σκάφος.

Όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου όταν ρωτήθηκε για το αν επρόκειτο όντως για τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ απάντησε ότι «δεν της ζήτησε ταυτότητα» λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την είδηση ότι η κυρία που έφαγε με την παρέα της αστακό ήταν η Λαγκάρντ. «Μα θα ερχόταν χωρίς συνοδεία;», αναρωτιέται ιδιοκτήτης γειτονικής ταβέρνας.

Το παρουσιαστικό της γυναίκας, που φέρεται να μιλούσε γερμανικά, τράβηξε πάντως το ενδιαφέρον ενός θαμώνα του εστιατορίου ο οποίος και έβγαλε την φωτογραφία.

Δυτική Ελλάδα: Μαντέψτε που βρίσκεται για διακοπές η Κριστίν Λαγκάρντ - Με αστακό και κρασί ζει τον έρωτά της... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Άλλα δημοσιεύματα επιμένουν ότι επρόκειτο σίγουρα για την Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία φορούσε μια μωβ αέρινη πουκαμίσα, μικρά μαργαριταρένια σκουλαρίκια και έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη. Η παρέα κάθισε στο εστιατόριο «Όστρια» και παρήγγειλε αστακό και φρέσκα ψάρια, τα οποία συνόδευσαν με κρασί.

 

Πάντως τα Τριζόνια το μόνο σίγουρο είναι ότι τα επισκέφθηκε τις ημέρες του Δεκαπεντεύγουστου η Κέιτ Μος.

Η Κέιτ Μος κάνει διακοπές στην Ελλάδα με την Φέρκγι και οικογένεια μεγιστάνα από το Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με την dailymail η επιλογή της σωστή παρέας στις διακοπές είναι μεγάλη υπόθεση.

Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται με την παρέα του αυτές τις μέρες στην Ελλάδα. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στον Ισθμό της Κορίνθου. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια επώνυμοι ανεβάζουν φωτογραφίες από εκεί. 

Η Κέιτ στις φωτογραφίες διακρίνεται με τη Δούκισσα του Γιορκ, με τον 29χρονο φίλο της Count Nikolai von Bismarck τον μεγιστάνα του Χονγκ Κονγκ Sir David Tang και την οικογένειά του.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight