Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνάντηση Βίβιαν Σαμούρη και Νίκου Κοντοέ για το θαλάσσιο μέτωπο

Πάτρα: Συνάντηση Βίβιαν Σαμούρη και Νίκο...

Η συζήτηση περιεστράφη σε οικονομοτεχνικό επίπεδο

Συνάντηση, ενημερωτικού χαρακτήρα, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ, Νίκο Κοντοέ, σχετικά με τις πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις, για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, στην πόλη, είχε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί, για την Πάτρα», Βίβιαν Σαμούρη. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Οργανισμού.

Οι προαναφερθέντες, μίλησαν, επί μακρόν, λεπτομερειακώς επί του θέματος, ιδίως, δε, για τις σημαντικές παραμέτρους που αφορούν στη λιμενολεκάνη μεταξύ Γούναρη και Αγίου Νικολάου και το κεντρικό τμήμα της λιμενικής ζώνης, ανάμεσα στην Αγ. Νικολάου και τη Θεσσαλονίκης.

Η συζήτηση περιεστράφη και σε οικονομοτεχνικό επίπεδο, αναφορικά με την υφιστάμενη εμπορευματική και επιβατική κίνηση στο λιμάνι (που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων, για την αχαϊκή πρωτεύουσα), με έμφαση στα στοιχεία των δράσεων, που αναπτύσσονται στην προς απόδοση λιμενική ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε και εκτενής αναφορά στη μεσοπρόθεσμη μετάλλαξη του θαλασσίου μετώπου σε χώρο αναψυχής και πολυποίκιλων δράσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλιακό μέτωπο Πάτρας: Σήμερα το απόγευμα η συνάντηση Δρίτσα-Πελετίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις