Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δεκάδες ιδέες για ένα ιδιαίτερο δώρο στους Σωτήρηδες και τις Σωτηρίες

Δεκάδες ιδέες για ένα ιδιαίτερο δώρο στο...

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε

Ένα απόσταγμα, ένα μπουκάλι κρασί, ένα τοπικό λικέρ (από τεντούρα έως λιμοντσέλο ή σοκολάτα-φράουλα), ένα ούζο με ιδιαίτερη γεύση, ένα καλάθι με κρασί,χειροποίητο ζυμαρικό, γλυκό κουταλιού ή μια επιλογή από μέλια, υπερτροφές (ιπποφαές, γκότζι μπέρι κ.α.), μαρμελάδες και εκατοντάδες ακόμα Αχαϊκά προϊόντα, αποτελούν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο για τους Σωτήρηδες και τις Σωτηρίες που γιορτάζουν το Σάββατο, αλλά και για κάθε κοινωνική υποχρέωση.

Για όσους προτιμούν τα αγνά χειροποίητα σαπούνια, θα βρείτε σε εξαιρετική συσκευασία τα νέα χειροποίητα σαπούνια από εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και αγνό νερό που προέρχεται από την φυσική πηγή της Στυγός, της ELEAMED. Οι καινοτόμες μέθοδοι που εφαρμόζονται  στην παραγωγική διαδικασία οδηγούν στη δημιουργία ενός εντελώς νέου τύπου σαπουνιού που καθαρίζει τέλεια και προσφέρει μοναδική εμπειρία στη χρήση (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Και μην  ξεχνάτε ότι με κάθε Αχαϊκό προϊόν που επιλέγουμε, στηρίζουμε τις Επιχιερήσεις του τόπου μας και δίνουμε δουλειά σε δικούς μας ανθρώπους.

Στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151 (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος στην Πάτρα) θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία Αχαϊκών προϊόντων, αφού είναι το μοναδικό κατάστημα που διαθέτει αποκλειστικά και μόνον προϊόντα Αχαϊκών Επιχειρήσεων και παραγωγών.

Το καλάθι που θα επιλέξετε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας ή να σταλεί από το κατάστημα στη διεύθυνση του παραλήπτη που θέλετε.

ΚΕΛΛΑΡΙ 151, Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, Πάτρα

Τηλ. 2610 240872

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight