Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δασύλλιο: Άκαρπη και η χθεσινή δημοπρασία - Προς πλήρη απαξίωση το "μπαλκόνι της Πάτρας"

Δασύλλιο: Άκαρπη και η χθεσινή δημοπρασί...

Παραμένει στα αζήτητα από τον Δεκέμβριο

Άκαρπη αποδείχθηκε και η χθεσινή δημοπρασία για την ενοικίαση ενός απο τα "φιλέτα" της Πάτρας, του Δημοτικού Περιπτέρου, δηλαδή στο Δασύλλιο. Η τριμελής οικονομική επιτροπή του δημοτικού συμβουλίου Πατρέων που είχε αναλάβει τη δημοπρασία (Παύλος Στάμος, Νίκος Χρυσοβιτσάνος, Θεόδωρος Ξυλιάς) δεν έγινε αποδέκτης καμίας πρότασης.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε μειωθεί το ύψος της εγγυητικής επιστολής που ζητήθηκε απο το Δήμο σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη δημοπρασία (η οποία είχε επίσης αποδειχθεί άκαρπη).

Συγκεκριμένα από τις 50.000 που είχαν ορισθεί ως εγγυητική επιστολή, ζητήθηκαν αυτή τη φορά 15.000 ευρώ. Παραμένει ωστόσο στα 2.500 ευρώ τιμή εκκίνησης για το ενοίκιο. Με τους ίδιους όρους αναμένεται να επαναληφθεί και τρίτος κατά σειρά διαγωνισμός.

Το ακίνητο  παραμένει στα αζήτητα από τον Δεκέμβριο, οπότε και αποχώρησε ο προηγούμενος ενοικιαστής.

Πάτρα: Τι γίνεται με το Δασύλλιο - Γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς για το πασίγνωστο καφέ-μπάρ-εστιατόριο με την κορυφαία θέα - ΗΧΗΤΙΚΟ

Το "μπαλκόνι της Πάτρας" οδεύει στην απαξίωση, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης δεν αποτελεί πλέον δέλεαρ για τους επιχειρηματίες.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγα χρόνια πριν το ενδιαφέρον ήταν έντονο. Το ακίνητο βρίσκεται σε χώρο συνολικού εμβαδού 2.353 τμ και περιλαμβάνει υπόγειο (129 τμ), ισόγειο και wc (702 τμ), ταράτσα με κιόσκι (606 τμ) και περιβάλλοντα χώρο (1.682 τμ).

 

Πάντως επαγγελματίες του χώρου επισημαίνουν ότι πρέπει να τροποποιηθούν και άλλοι όροι της σύμβασης π.χ. ο όρος που αναφέρει ότι σε περίπτωση φυσικής καταστροφής (σεισμός, φωτιά) διακιούχος της αποζημίωσης είναι ο Δήμος. Δεν προβλέπεται δηλαδή πώς θα αποζημιωθεί για τη ζημιά ο επενδυτής, ο οποίος θα πρέπει να επιβαρυνθείμε επιπλέον έξοδα ασφάλισης για κάθε υποδομή που εγκαθιστά στο χώρο.

Προκηρύσσεται και πάλι το "Δασσύλιο" με τιμή εκκίνησης 2.500 ευρώ - Την 1η Αυγούστου η δημοπρασία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight