Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αναβλήθηκε η ανακοίνωση της πόλης της Ουκρανίας που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό της Eurovision

Αναβλήθηκε η ανακοίνωση της πόλης της Ου...

Υποψήφιες είναι οι πόλεις Κίεβο, Dnipro και η Οδησσός

Εν μέσω του καλοκαιριού, είχαμε νέα γύρω από τον πανευρωπαικό διαγωνισμό ταργουδιού της Γιουροβίζιον και δη την διοργάνωση του 2017 που αναμένεται στην φετινή νικήτρια χώρα Ουκρανία. Όπως ανακοίνωσε η Ουκρανική τηλεόραση αλλά και η EBU (το νέο μας το μεταφέρει το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE Greece), η ανακοίνωση της πόλης που θα φιλοξενήσει την επόμενη 62η διοργάνωση στην Ουκρανία, μετά την νίκη της Jamala στην Στοκχόλμη φέτος με το τραγούδι μοιρολόι «1944», παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα ανακοινωθεί στις αρχές του Αυγούστου, παρ’ όλες τις για το αντίθετο διαβεβαιώσεις που είχαν δώσει οι διοργανωτές.

Η αιτία είναι μία σειρά προβλημάτων που τελικώς τους πάνε..."μερικές εβδομάδες μετά". Όπως αναφέρει το INFE Greece, καλώς εχόντων στα μέσα του επόμενου μήνα και όχι στις αρχές του, αναμένεται τελικά να αποκαλυφθεί ποια από τις τρεις πόλεις που έχουν επιλεγεί θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την επόμενη διοργάνωση της Eurovision.

Οι πόλεις Κίεβο, Dnipro και η Οδησσός είναι τελικώς οι επικρατέστερες 3 πόλεις, που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο.

Μεγάλες ελλείψεις όμως στη πορεία έχουν διαπιστωθεί σε διάφορους τομείς, όπως στα στάδια που χρειάζονται ανακαινίσεις ενώ υπάρχουν σύμφωνα με ανακοινώσεις ακόμα και προβλήματα στους χώρους φιλοξενίας των Ευρωπαίων φαν του θεσμού που θα θελήσουν να επισκεφθούν την χώρα τον Μάιο του 2017.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι το Dnipro παρουσιάζει προβλήματα με τη σύνδεση του αεροδρομίου του με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Επίσημη θέση του υπουργού  πολιτισμού της Ουκρανίας για την ματαίωση της ανακοίνωσης, κ. Yevhen Nyshchuk είναι ότι  "κανένας από τους προταθέντες χώρους διεξαγωγής του διαγωνισμού και στις τρεις πόλεις, δεν είναι έτοιμος εξαιτίας οικονομικών και τεχνικών δυσκολιών, ως εκ τούτου η ανακοίνωση αναβάλλεται".

Όσοι πάντως από τους Έλληνες φαν είχαν συνοδεύσει την Έλενα Παπαρίζου το 2005 στην τότε διοργάνωση στο Κίεβο της Ουκρανίας (χρονιά που κέρδισε η Ελλάδα το τρόπαιο της Γιουροβίζιον για 1η και μοναδική φορά), έχουν ακόμα να θυμούνται για τις "πρωτόγονες" συνθήκες που έζησαν, όπως τονίζει το INFE Greece.

Τέλος αναμένεται να δούμε τι θα κάνει και η εδώ ΕΡΤ και αν η χώρα μας θα βρεθεί και σε αυτή την διοργάνωση της Eurovision.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακό ήταν το σώου του τελικού της Eurovision - Η ΕΡΤ να ξαναδεί με σοβαρότητα τον διαγωνισμό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight