Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιτέθηκαν στην ανταποκρίτρια του Alpha στην Πάτρα, μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου

Επιτέθηκαν στην ανταποκρίτρια του Alpha ...

Κατα τη διάρκεια ρεπορτάζ

Ένταση το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το ΠΠΝΠ στο Ρίο, με θύμα την ανταποκρίτρια του Alpha στην Πάτρα,  Βικτωρία Δαράτου κι ενώ αυτή είχε μεταβεί εκεί για  να κάνει ρεπορτάζ , με αφορμή την διακομιδή του 9χρονου παιδιού από τη Ζάκυνθο, το οποίο και είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά ακυβέρνητο σκάφος. Η δημοσιογράφος δε θέλησε να ενοχλήσει τους οικείους του παιδιού.

Ένας συγγενής του ωστόσο, την απείλησε, πως  αν δε φύγει από το σημείο θα της σπάσει την κάμερα και θα τη χτυπήσει και η  δημοσιογράφος απάντησε πως κάνει τη δουλειά της και δεν μπορεί να αποχωρήσει. Τελικά απομακρύνθηκε σχετικά από το σημείο για να εκτονωθεί η ένταση.

Απευθύνθηκε στην ασφάλεια του ΠΝΠ, που την καθησύχασε, αλλά στην προσπάθεια της να μπει μέσα απωθήθηκε βίαια και πάλι. Μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου παρενέβη αλλά  χτυπήθηκε στο κεφάλι από άλλον συγγενή. Μάλιστα πληροφορίες από το σημείο θέλουν συγγενείς του 9χρονου να στρίμωξαν τη δημοσιογράφο σε ασθενοφόρο και να την χτύπησαν για να καταλήξει τελικά με  μώλωπες και ισχυρό σοκ.

Η Βικτωρία Δαράτου αναφέρθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb για την πικρή της εμπειρία, γράφοντας:

Το ζήσαμε και αυτο... Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδη κάναμε την δουλειά μας... Ευχαριστώ τον Απόλλωνας Δάρμας και τον Dimitris Konstantinakos που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τροπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις