Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Σήμερα η κηδεία του 20χρονου Αντώνη που πυροβολήθηκε όταν πήγε να χωρίσει καυγά – Προφυλακίστηκε ο 56χρονος δράστης – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πύργος: Σήμερα η κηδεία του 20χρονου Αντ...

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Σκουροχωρίου της Ηλείας από το θάνατο του 20χρονου Αντώνη Καρούτα, ο οποίος σκοτώθηκε  τα ξημερώματα της Πέμπτης, από τα σκάγια της καραμπίνας ενός 56χρονου πατέρα, που προσπάθησε, όπως ισχυρίσθηκε στη συνέχεια, να υπερασπιστεί τον 27χρονο γιο του, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με έναν 23χρονο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άτυχος 20χρονος από την περιοχή του Πύργου, Αντώνης Καρούτας, τη στιγμή που επιχείρησε, σύμφωνα με πηγές, να χωρίσει τα δύο άτομα που τσακώνονταν, λίγα λεπτά αργότερα θα έπεφτε νεκρός, στην αυλή του 56χρονου άνδρα, που είχε «οπλίσει» τα χέρια του.

Η κηδεία του παλικαριού θα γίνει σήμερα στις 6.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου, όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Μόλις η είδηση για τον αδόκητο θάνατο του Αντώνη Καρούτα, έγινε γνωστή στην πόλη του Πύργου, που έμενε το παλικάρι, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

Δεκάδες φίλοι του, αφήνουν από χθες συλλυπητήρια μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ενώ θρηνούν για την αδικία, καθώς όπως αναφέρουν άτομα που τον γνώριζαν, ο Αντώνης ήταν ένα παιδί, πάντα χαμογελαστό, με διάθεση να βοηθήσει και να στηρίξει τους φίλους του.

Αυτό φαίνεται πως ήταν που του στοίχισε και την ζωή, αφού ο 20χρονος, το μοιραίο βράδυ, είχε βρεθεί στο Σκουροχώρι για να στηρίξει τον 23χρονο φίλο του και δεν εμπλεκόταν άμεσα στον καβγά.

 

Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 56χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας του 20χρονου, μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος άνδρας, συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου που έφτασαν στο σημείο και φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον άτυχο 20χρονο αλλά μόνο να τον φοβίσει.

Ο 56χρονος, παρέδωσε το κυνηγετικό του όπλο – που κατείχε νόμιμα – στους αστυνομικούς, οι οποίοι κατά την εξερεύνηση του χώρου όπου έπεσε νεκρός ο Αντώνης Καρούτας, περισυνέλεξαν και έναν κάλυκα φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις