Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατασχέθηκαν 300 κιλά ψάρια σε Πάτρα (Ιχθυόσκαλα) και Τριζόνια από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών

Κατασχέθηκαν 300 κιλά ψάρια σε Πάτρα (Ιχ...

Διατέθηκαν σε ευαγή ιδρύματα περιοχής

Σε κατασχέσεις μεγάλης ποσότητας παράνομων αλιευμάτων προχώρησε τις τελευταίες μέρες το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών. Δύο επιχειρήσεις σε Ιχθυόσκαλα και Τροιζόνια με συνολική λεία πάνω 300 κιλά.

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ για την αντιμετώπιση παράνομων μορφών αλιείας στελέχη του ΥΠΑΑΤ, της αρμόδιας διεύθυνσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Δ.ΕΛΑΛ.) και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας κατά τη διενέργεια ελέγχου την  12-07-2016 στην Ιχθυόσκαλα Πατρών κατά τις πρωινές ώρες προέβησαν σε κατάσχεση αλιεύματος CETORHINUS MAXIMUS (ΣΑΠΟΥΝΑΣ) περί τα 110 kg καθώς διατιθόταν χωρίς να φέρει κατάλληλη σήμανση ή ετικέτα με τις υποχρεωτικές πληροφορίες όπως προβλέπεται.

Επίσης την 16-07-2016 κατά τις πρωινές ώρες σε γενόμενο έλεγχο από πλωτό της Υπηρεσίας μας  στη θαλάσσια περιοχή Τροιζόνια Κορινθιακού κόλπου κατασχέθηκαν από ερασιτέχνη αλιέα αλιεύματα συνολικού βάρους περί τα 192 kg και συγκεκριμένα τόνος (περί τα 160 kg) και ξιφίας (περί τα 32kg)  καθώς και τα αλιευτικά εργαλεία.

Κινήθηκε η διαδικασία υποβολής προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και τα αλιεύματα που κατασχέθηκαν διατέθηκαν σε ευαγή ιδρύματα περιοχής.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόδραση στο όνειρο μέσω του Λιμανιού της Πάτρας - 18 διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν σε ένα δίμηνο- Στοιχεία του Λιμεναρχείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις