Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Πάτρας- Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Πάτρ...

Νέα Πρόεδρος η Μαρία Ραβαζούλα-Wetli

Την Δευτέρα 4-7-2016 ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα πραγματοποίησε την καθιερωμένη αλλαγή Ηγεσίας του και υποδέχθηκε τον Διοικητή της 2470 Ροταριανής Περιφερείας Ροτ. Απόστολο Μαμάτα στην επίσημη επίσκεψή του, στο κέντρο «Ιφιγένεια».

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, βοηθούντος και του εξαιρετικού χώρου και της θαυμάσιας θέας, ο Πρόεδρος Θανάσης Βόμβας αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για την άψογη συνεργασία τους έκανε ένα σύντομο απολογισμό της θητείας του και εν συνεχεία παρέδωσε το σήμα της Προεδρίας στην νέα Πρόεδρο Μαρία Ραβαζούλα-Wetli. Η Πρόεδρος Μαρία ανέπτυξε εν συντομία τους στόχους του Ομίλου για την νέα Ροταριανή χρονιά και παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Διοικητής Απόστολος έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό συγχαίροντας το προηγούμενο Προεδρείο και ευχόμενος κάθε επιτυχία στο νέο.

Εν συνεχεία βραβεύθηκαν ο τέως Πρόεδρος Θανάσης και ο ειδ. Γραμματέας του Ομίλου Ηρακλής Μαρκέλης με την διάκριση Paul Harris Fellow (Paul Harris ήταν ο ιδρυτής του Διεθνούς Ρόταρυ).

Πριν  από το δείπνο έγιναν και οι εισδοχές 2 νέων μελών στον Όμιλο: του Ιατρού Μιχάλη Νικολακόπουλου με ανάδοχο τον επίσης Ιατρό (και υιό του) Κων/νο Νικολακόπουλο και του Φιλολόγου Φίλιππου-Παναγιώτη Ξυράφα  με ανάδοχο την Διονυσία Ρόδη.

Το θαυμάσιο δείπνο  που ακολούθησε συνοδεύθηκε από την εξαιρετική μουσική του Γιώργου και το τραγούδι της Ήρας.

Μετά το δείπνο ο Διοικητής Απόστολος πραγματοποίησε σύντομη ομιλία παρουσιάζοντας τις επιδιώξεις του Διεθνούς Ρόταρυ και του Ροτ. Ιδρύματος καθώς και τους στόχους που έχει θέσει για την θητεία του. Η Πρόεδρος Μαρία προσέφερε στο Διοικητή μία γκραβούρα της παλαιάς Πάτρας και ο Γραμματέας Γιώργος ανθοδέσμη στην σύζυγο του Διοικητή Τερέζα Κονταδάκη,  τ. Πρόεδρο του ΡΟ Γουδή.

Η βραδιά συνεχίσθηκε μέχρι αργά πάντοτε με τη συνοδεία της θαυμάσιας μουσικής.

Παρέστησαν, πλην του Διοικητού και της συζύγου του, οι β.Διοικητές Χάρης Κολύβρας και Γιώργος Λούρας, αξιωματούχοι ροτ. Ομίλων και τα περισσότερα μέλη του Ομίλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις