Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα τραγωδία στη Λέσβο - Δύο παιδιά και δύο ενήλικες νεκροί

Νέα τραγωδία στη Λέσβο - Δύο παιδιά και ...

Έρευνες για άλλους έξι

ΝΕΟΤΕΡΟ: Δυο νεκρά παιδιά και  δύο ενήλικες  νεότερος απολογισμός του ναυαγίου.Ένα κοριτσάκι, ένα αγοράκι και δύο ενήλικες ανασύρθηκαν νεκροί, όταν η φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε ανοιχτά της Λέσβου

 

 

Μια ακόμα τραγωδία στα στα νερά του Αιγαίου εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης. Ένα κοριτσάκι ανασύρθηκε νεκρό, όταν η φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με άλλους 10 πρόσφυγες ανατράπηκε ανοιχτά της Λέσβου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι 4 - 6 ετών.Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από σκάφος του λιμενικού, ελικόπτερο Super Puma, πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και σκάφος της Frontex για τον εντοπισμό ακόμη 6 προσφύγων των οποίων η τύχη αγνοείται, μετά την ανατροπή της λέμβου, ανατολικά από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί τέσσερα άτομα. Οι πρώτοι που διασώθηκαν ανέφεραν ότι στη φουσκωτή βάρκα επέβαιναν συνολικά 11 άτομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το πρωί έχουν εντοπισθεί στη θάλασσα άλλες δυο πλαστικές βάρκες με πρόσφυγες. Περίπου 90 άτομα έχουν διασωθεί και μεταφέρθηκαν στην ακτή.
Στην περιοχή πνέουν βοριάδες, έντασης 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις