Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο τέλος του χρόνου η ολοκλήρωση της μίνι περιμετρικής που θα δώσει ανάσα στην Πάτρα- Ξεπεράστηκαν τα αρχαιολογικά εμπόδια

Στο τέλος του χρόνου η ολοκλήρωση της μί...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Προσωπικό στοίχημα για τον Περιφερειάρχη η άμεση ολοκλήρωσή της

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή της μίνι περιμετρικής Πατρών, έργο το οποίο η πόλη περιμένει εδώ και πολλά χρόνια και έχει συναντήσει διάφορα προβλήματα. Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας τα εμπόδια που είχαν προκύψει λόγω της εύρεσης αρχαίων, ξεπεράστηκαν και τα ευρήματα σκεπάστηκαν και πλέον οι ρυθμοί των εργασιών είναι πιο γρήγοροι.

Πρόκειται για ένα έργο, με μεγάλες τεχνικές δυσκολίες, όπως είπε και προσθέτει ότι  οι πολύ παλιές εργολαβίες έφεραν πολλά προβλήματα. Πρόσφατα άλλαξε ο ανάδοχος και οι εργασίες πια προχωρούν πιο γρήγορα.

"Το έργο της μίνι  προχωρά με τους καλύτερους ρυθμούς που μπορούσαμε να έχουμε σε αυτό το έργο, γιατί είχε μεγάλες τεχνικές δυσκολίες. Έχουν ξεπεραστεί ήδη όλα τα αρχαιολογικά εμπόδια που είχαμε. Μακάρι να μην ξαναβρούμε κάτι. Ο ορίζοντας για να ολοκληρώσουμε το έργο είναι το τέλος του χρόνου αλλά μπορεί να το καταφέρουμα και λίγο πιο νωρίς' δηλώνει ο κ. Κατσιφάρας στο thebest.gr

Και προσθέτει: "O νέος ανάδοχος προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, εμείς έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση στο σύνολό της και θέλω να πιστεύω ότι αυτό το έργο που είναι όνειρο ζωής για την Πάτρα, θα αποδοθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Το παρακολουθούμε στενά, υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα υπηρεσιακών παραγόντων που καθημερινά ασχολείται με το έργο. Είναι στοίχημα και προσωπικό η μίνι περιμετρική και της Περιφέρειας, αναφέρει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Η ολοκλήρωση του έργου θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην Πάτρα καθώς θα μπορεί κάποιος από τα Ταμπάχανα να βγαίνει στον κόμβο Κουρτέσι χωρίς να διέλθει από το κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάτρα: Νέες ελπίδες και χρονοδιάγραμμα για τη Μίνι ... - Thebest.gr

Πότε παραδίδονται Μίνι Περιμετρική Πατρών και Κανακάρη - Thebest.gr

Πάτρα: Το thebest.gr μπήκε στην υπό κατασκευή Μίνι Περιμετρική - Τα ...

Πάτρα: Αρχίζουν πάλι οι εργασίες στη μίνι περιμετρική ... - Thebest.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις