Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οριστική παραχώρηση του Παραλιακού μετώπου στον Δήμο

Οριστική παραχώρηση του Παραλιακού μετώπ...

Του Κώστα Πετρόπουλου

Η ΠΑΤΡΑ χωρίς καμιά αμφιβολία είναι μια πόλη παραλιακή. Μια παραλιακή πόλη που δυστυχώς δεν έχει την χάρη άλλων τέτοιων παρόμοιων πόλεων, την χάρη και την δυνατότητα της πρόσβασης των πολιτών της στο παραλιακό της μέτωπο.

Έτσι λοιπόν, όπως όλοι οι Φορείς – όλοι οι Πατρινοί, έτσι και εγώ, ζώντας σ  αυτήν την πόλη, θα ήθελα να έχω την ελεύθερη πρόσβαση σ΄ αυτό το παραλιακό μέτωπο, ένα παραλιακό μέτωπο που σαφώς μέσα από την αναγκαία και απαραίτητη σχετική ανάπλασή του, θα μπορεί ο καθένας μας να τον επισκέπτεται, να κάνει την βόλτα του, να απολαμβάνει όλα όσα απολαμβάνουν οι κάτοικοι άλλων πόλεων όπως ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη και όχι μόνον.

Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις σχετικές διεκδικήσεις των φορέων και των πολιτών αυτής της Πόλης και βεβαίως παρά τις εκάστοτε κυβερνητικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις, δυστυχώς αυτό δεν επετεύχθη.

Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους και όχι μόνον και χωρίς να θέλω να μπω στα πολιτικά παιχνίδια των ημερών, παραδίδεται οι μεν δεν παραδίδεται οι δε κλπ άλλα πολλά που βλέπουμε και διαβάζουμε και χωρίς να εξετάσω την στάση όλων αυτών κατά το παρελθόν, όπως πριν έτσι και τώρα, τάσσομαι και εγώ στο πλευρό των φορέων για την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στην πόλη μας, την χρηματοδότησή του και την ανάπλασή του προς όφελος των πολιτών.

ΚΑΛΩ λοιπόν και εγώ όλους τους πολίτες της περιοχής μας, αφού κλείσουν τα μάτια και τα  αυτιά στα όσα λέγονται και ακούγονται, στα όσα για δικούς τους λόγους πράττουν οι διάφορες πολιτικές δυνάμεις τόσο στις περιόδους μη ευθύνης όσο και στις περιόδους ευθύνης, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΤΡΙΤΗΣ για να απαιτήσουμε όλοι μαζί το αυτονόητο:

Την οριστική παραχώρηση του ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στον ΔΗΜΟ, απαιτώντας παράλληλα  τέλος στα ήξεις αφήξεις και τις μεσοβέζικες λύσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Δείτε το φυλλάδιο του Δήμου της αυριανής κινητοποίησης για το θαλάσσιο μέτωπο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις