Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «ΠΕΙΡΟΣ»: Θορυβήθηκαν για λύμματα στην περιοχή - ΦΩΤΟ

Πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «ΠΕΙΡΟΣ»...

Αναλυτικά η επιστολή

Θορυβήθηκαν για λύμματα τα οποία εμφανίστηκαν στην περιοχή τους, το πρωί της Κυριακής, οι κάτοικοι του Αλισσού. Μετά από σχετική ενημέρωση και μέλη του συλλόγου Αλισσαίων «ΠΕΙΡΟΣ» απέστειλαν επιστολή στον περιφερειάρχη όπου του κοινοποιούν την κατάσταση. Επίσης συμπεριλαμβάνουν και φωτογραφικό υλικό.

"Κύριε αντιπεριφεριάρχη, σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή ώστε με εντολή σας οι υπηρεσίες σας να κινηθούν άμεσα, για το λόγω ότι εχθές ημέρα Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα περί  15:30 με 16.00,  μια περίεργη αφρίλα χρώματος άσπρου προς σκούρα έκανε την εμφάνιση της σε μήκος 100 περίπου μέτρων από τις στροφές του Άνω Αλισσου στην θάλασσα και είχε κατεύθυνση από μέσα προς τα έξω.

Στην ακτή οι λουόμενοι που είδαν το θέαμα βγήκαν έξω από την θάλασσα και εκτός από τον σύλλογό μας ενημερώθηκε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, όπου μετά από λίγο έφτασε στο σημείο με όχημα της υπηρεσίας.

Κύριε αντιπεριφεριάρχη, πριν από 15 ημέρες πήραμε απαντήσεις από την διεύθυνση υγείας που έκανε μετρήσεις για την θάλασσα και οι αναλύσεις από την θάλασσα των Αλισσών όχι μόνο τις έβγαζαν τις θάλασσες μας εντός των επιτρεπόμενων ορίων και είχαμε δηλώσει μετά το ατυχές γεγονός του Μαΐου ότι όλοι να επισκεφτούν τις παραλίες μας, αλλά δυστυχώς το φαινόμενο αυτό, έστω και σε ένα κομμάτι της παραλίας δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις στους κατοίκους, αλλά και στους λουόμενους που επισκέπτονται τα όμορφα χωριά μας.

Κύριε αντιπεριφεριάρχη, σας καλούμε όπως στείλετε τις υπηρεσίες σας να διαπιστώσουν από τι προέρχεται το φαινόμενο αυτό και να μας δοθούν πειστικές απαντήσεις,  καθώς αναμένουνε και τις μετρήσεις από τα φρεάτια εξόδου των βιολογικών της Κάτω Αχαΐας και ΒΙΠΕ.

Κύριε αντιπεριφεριάρχη, με γνώμονα και μόνο τα συμφέροντα των πολιτών πιστεύουμε θα δώσετε εντολή οι υπηρεσίες σας να κινηθούν άμεσα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις