Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαυρίκος: Ο νευρικός κλονισμός, τα χάπια και πιθανή σύνδεση με το φρικτό τέλος

Μαυρίκος: Ο νευρικός κλονισμός, τα χάπια...

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να προσδιοριστεί εάν ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή, εξαιτίας του νευρικού κλονισμού, που, σύμφωνα με τους οικείους του, είχε υποστεί από την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμών, και  εν αναμονή των αποτελεσμάτων βρίσκονται οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την συνθήκες του θανάτου του.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από το γραφείο του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ότι την ερχόμενη Τρίτη ο ίδιος και οι σύμβουλοι της οικογένειας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσουν στοιχεία για τα αίτια που προκάλεσαν τη θανατηφόρα ανάφλεξη του πολυτελούς τζιπ.

Ο εκδότης -σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν δώσει οι οικείοι του- είχε υποστεί ισχυρό νευρικό κλονισμό και παρουσίαζε καρδιολογικό πρόβλημα με συνέπεια να παίρνει χάπια που ορισμένες φορές του έριχναν την πίεση στο 4. Όπως ισχυρίζονται, πιθανώς να είχε πάρει χάπια τη μοιραία ημέρα και να μην ήταν σε θέση να οδηγήσει, αφού επηρέαζαν τα αντανακλαστικά του. Εντούτοις ο προσωπικός γιατρός του θανόντος αρνήθηκε ότι είχε συνταγογραφήσει τέτοιου είδους χάπια.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος» ο γνωστός εκδότης είχε ατύχημα τον περασμένο Φεβρουάριο με συνέπεια το όχημά του να επισκευαστεί σε συνεργείο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου εν γνώσει του εκδότη αντικαταστάθηκαν οι κατεστραμμένες ζάντες και το σύστημα κατεύθυνσης με μη εγκεκριμένα ανταλλακτικά. Εξετάζεται, λοιπόν, εάν η συγκεκριμένη αλλαγή έπαιξε κάποιο ρόλο στην ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

O Mαυρίκος δεν έπρεπε να οδηγεί, λέει η αστυνομία - Ποια ... - Thebest.gr

Κούγιας: Ο απανθρακωμένος οδηγός είναι ο Π. Μαυρίκος - Thebest.gr

Αλέξης Κούγιας: Περίεργες συμπτώσεις στην υπόθεση του ... - Thebest.gr

Νέο σημαντικό εύρημα στο τζιπ του Μαυρίκου – Που ... - Thebest.gr

Το τζιπ του Μαυρίκου είχε προσκρούσει περισσότερες από ... - Thebest.gr

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις