Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παπάς - "ταξιτζής" στο αεροδρόμιο ... για να παραλάβει τουρίστες...!

Παπάς - "ταξιτζής" στο αεροδρό...

Έκανα εξυπηρέτηση σε ένα φίλο μου... είπε ο ίδιος

Άφησε για λίγο την Εκκλησία και το ποίμνιό του και "στήθηκε" στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, περιμένοντας να παραλάβει επιβάτες!Ο λόγος για ιερέα που έπιασε τιμόνι και ανέλαβε χρέη ταξιτζή για ... να εξυπηρετήσει, όπως είπε!

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί ν.Ηρακλείου Στέφανος Σμυρνιωτάκης τον είδε στην αίθουσα αφίξεων με τα ράσα και ένα πλακάτ στα χέρια, τον πλησίασε και τον ρώτησε ... τι έκανε. "Περιμένω επιβάτες να τους μεταφέρω στο ξενοδοχείο... κάνω εξυπηρέτηση σε ένα φίλο μου" - αποκρίθηκε ο ιερέας, για να πάρει την αυτονόητη απάντηση από τον κ.Σμυρνιωτάκη: "Η δουλειά σου είναι στην Εκκλησία, όχι στο αεροδρόμιο!"

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, αν και αρχή της τουριστικής σεζόν, είναι ήδη εκτός ελέγχου, καθώς "άσχετοι" με το επάγγελμα του αυτοκινητιστή προσφέρουν υπηρεσίες, εκτελώντας μεταφορικό έργο, χωρίς να εργάζονται νόμιμα και χωρίς καμία πιστοποίηση. Στο πάρκινγκ απέναντι από το αεροδρόμιο αλλά και στο δρόμο έξω από αυτό, καθημερινά στήνεται ... ένα μεγάλο παζάρι, με τους "πειρατές" - μεταφορείς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τους ίδιους τους ταξιτζήδες να προσπαθούν να βάλουν τάξη και να προστατεύσουν τη δουλειά τους.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις