Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δηλητήριο σε ιδιόκτητο χώρο, σκότωσε σκυλίτσα και τρία γατάκια!

Πάτρα: Δηλητήριο σε ιδιόκτητο χώρο, σκότ...

Στην περιοχή της Παραλίας

Ασυνείδητοι έριξαν φόλα και σκότωσαν το κατοικίδιο του γνωστού πατρινού φαρμακοποιού Γιώργου Θωμά μέσα σε πριφραγμένο χώρο στην Παραλία Πατρών. Ο ίδιος καταγγέλει επώνυμα το γεγονός και ζητά πληροφορίες από όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για να ενημερωθούν επισήμως και οι αρχές.

Στην καταγγελία του αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αγαπητοί συμπολίτες κ αγαπητοί φιλόζωοι.
Το πρωί του Σαββάτου, 11 του μήνα, συνέβη ένα απεχθές έγκλημα, με θύμα την αγαπημένη μας σκυλίτσα, μόλις ενάμιση έτους, την οποία είχαμε φροντίσει με μεγάλη αγάπη όταν εμφανίστηκε κουταβάκι και αδέσποτη στην αυλή μας, στην Παραλία Πατρών.

Κάποιοι μισάνθρωποι, στυγνοί δολοφόνοι, τοποθέτησαν φόλες ή κάποιου αλλού είδους δηλητήρια με σκοπό να σκοτώσουν την σκυλίτσα μας και το κατάφεραν… Μαζί της βρήκαν το θάνατο και τρεις γατούλες, από τις οποίες, η μία μόλις είχε γεννήσει.

Το έγκλημα έγινε σε ιδιοκτητο χώρο, στο ύψος που γινόταν η εμποροπανήγυρη. Σε οικόπεδο, που η σκυλίτσα μας και τα γατάκια έπαιζαν…

Παρακαλώ όσους φιλόζωους γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό που μας συγκλόνισε να το αναφέρει στις Αρχές ενώ προσωπικά θα προβώ σε μήνυση κατά αγνώστων, με στόχο να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις