Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kylie Minogue: Παντρεύτηκε σε μυστικό γάμο στη Σίφνο

Kylie Minogue: Παντρεύτηκε σε μυστικό γά...

Η ποπ σταρ και ο Joshua Sasse επέλεξαν το ελληνικό νησί για έναν μυστικό γάμο που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο

Το περασμένο Πάσχα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Νάστος είχε εντοπίσει την Kylie Minogue στη Σίφνο και είχε μάλιστα δημοσιεύσει και μια φωτογραφία από τη συνάντησή τους.Αν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες επαληθευτούν, τότε μάλλον εκείνο το ταξίδι έγινε για τις προετοιμασίες του γάμου στο ελληνικό νησί.       Το δημοσίευμα του womansday.com αναφέρει πως ο γάμος της ποπ σταρ με τον Joshua Sasse έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον περασμένο Φεβρουάριο λέγεται πως μετέτρεψε τα 48α γενέθλια της Kylie σε έναν μικρό γάμο στο νησί της Σίφνου.

«Ήταν το πιο καλοφυλαγμένο μυστικό στον κόσμο» αποκαλύπτει άνθρωπος εκ των έσω στο περιοδικό, προσθέτοντας πως οι καλεσμένοι που βρέθηκαν εκεί είχαν έρθει από την Αυστραλία, την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία.«Η Kylie τους έβαλε όλους σε πτήσεις Α' θέση για κάτι που σχεδιαζόταν να αποτελέσει ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων» προσθέτει.

Αν και οι ίδιο δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη το γεγονός, οι πρόσφατες αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media πυροδοτούν ακόμη περισσότερο τη σχετική φημολογία. Η Kylie ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram την φωτογραφία από μια καρδιά με το σχόλιο «It. Was. Magical!!» ενώ σε ένα ποστ του Joshua που ανέβασε μεταφρασμένο ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη διάφοροι φίλοι τού γράφουν από κάτω «σας ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί σας αξίζουν τα καλύτερα» απευθυνόμενοι και στην Kylie.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight