Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έπιασαν δουλειά οι ναυαγοσώστες στις πολυσύχναστες παραλίες-Δείτε ποιες είναι

Πάτρα: Έπιασαν δουλειά οι ναυαγοσώστες σ...
Μάτσας Ηλίας

Γίνονται προσπάθειες για να εξοπλιστούν και οι υπόλοιπες παραλίες του Δήμου

Από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου οι ναυαγοσώστες έπιασαν δουλειά στις πέντε πιο πολυσύχναστες παραλίες τις Πάτρας, για την προστασία των λουόμενων. Οι παραλίες που έχουν ήδη ναυαγοσώστες είναι τα Βραχνέικα, η πλαζ του ΕΟΤ, οι Δάφνες, το Ακταίο και ο Άγιος Βασίλειος.

Όπως κάθε χρόνο τα γραφειοκρατικά προβλήματα εμποδίζουν τον δήμο να εξοπλίζει με ασφάλεια τις παραλίες για μεγαλύτερη περίοδο, καθώς την περιοχή μας οι παραλίες γεμίζουν από τον Μάιο και κρατάνε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εξοπλιστούν και οι υπόλοιπες παραλίες, αποτελεί όμως ένα σημαντικό βήμα ότι φέτος, όπως και πέρσι υπάρχουν από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι, καθώς οι συμβάσεις είναι τρίμηνες.

Άλλωστε να τονιστεί ότι η παρουσία των ναυαγοσωστών είναι στις συγκεκριμένες παραλίες από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Με τα κονδύλια να είναι μειωμένα για ακόμα μια χρονιά όλο και περισσότερο.

Η παρουσία των ναυαγοσωστών είναι απαραίτητη για την προστασία των λουόμενων. Μόνο πέρσι έσωσαν σε 12(!) σοβαρές περιπτώσεις πολίτες από πνιγμό ή ακόμα και τους επανέφεραν, πέρα από τα αμέτρητα άλλα περιστατικά που αντιμετώπισαν με τις γνώσεις και την εκπαίδευσή τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Οι πέντε παραλίες που διαθέτουν ναυαγοσώστη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις