Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Moto GP: Κυρίαρχος στα δοκιμαστικά της Καταλονίας ο Μαρκ Μάρκεζ

Moto GP: Κυρίαρχος στα δοκιμαστικά της Κ...

Άφησε πίσω του τον συμπατριώτη του Χόρχε Λορένθο

Την τρίτη του φετινή pole position εξασφάλισε ο Μαρκ Μάρκεθ στην πίστα της Καταλονίας αφήνοντας πίσω του τον Χόρχε Λορένθο.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες του 3ημέρου στην Catalunya συνεχίζονται κανονικά με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του Luis Salom που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του FP2 της Moto2.

Η ατμόσφαιρα στο πάντοκ είναι βαριά και η θλίψη για την απώλεια μεγάλη. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και αυτό είναι που ζήτησαν τα μέλη της οικογένειας του 24χρονου Ισπανού. Η ομάδα του, πάντως, αποσύρθηκε από τον αγώνα για να τιμήσει τη μνήμη του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Marc Marquez θα ξεκινήσει για πρώτη φορά αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στην Catalunya από την pole position.

O Ισπανός ήταν εντυπωσιακός το Σάββατο 4/6 στο νέο layout της πίστας που χρησιμοποιήθηκε μετά το τραγικό περιστατικό που κόστισε τη ζωή στον Luis Salom την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του FP2.

Oι αλλαγές που έγιναν στο τελευταίο κομμάτι της πίστας ευνοούν τις Honda και δη τον Marquez που τόσο στο FP4 όσο και στις κατατακτήριες δοκιμές έδειξε πολύ δυνατός σημειώνοντας και με διαφορά τους καλύτερους χρόνους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Moto GP: Νικητής και στις ΗΠΑ ο Μαρκ Μάρκεζ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports