Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Στόχος η γρήγορη αποκομιδή των απορριμμάτων

Πύργος: Στόχος η γρήγορη αποκομιδή των α...

Ευρεία σύσκεψη για το θέμα

Ο προγραμματισμός της επόμενης ημέρας πάνω στο θέμα της εσωτερικής διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και ο απολογισμός του προηγούμενου διαστήματος, απασχόλησε την χθεσινή πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου, μεταξύ του δημάρχου Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή, των αντιδημάρχων, Ανδρέα Σκαρτσιάρη, Βασίλη Σεϊντή, του γενικού γραμματέα του δήμου, Χάρη Αντύπα, υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου και δημοτικών συμβούλων που εμπλέκονται στο ζήτημα της διαχείρισης.

Ο κ. Λιατσής, κατά την έναρξη της σύσκεψης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συνεργάτες του, οι οποίοι, όπως είπε, όλο αυτό το διάστημα υποστήριξαν την «εμμονή» του για την λύση της διαχείρισης στην Τριανταφυλλιά τονίζοντας πως ο καθένας από την θέση του, έκαναν έναν μεγάλο και σπουδαίο αγώνα ώστε να λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών και να απομακρυνθεί ο εφιάλτης από τον δήμο. Επίσης, αναφέρθηκε στην συνεργασία που υπάρχει με τον δήμο της Ήλιδας, επισημαίνοντας πως πλέον αυτή η φιλία πρέπει να παγιοποιηθεί και οι δύο δήμοι θα φτάσουν σε μνημόνιο συνεργασίας με κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα.

«Και ο τελευταίος πολίτης του δήμου μας, έμαθε ότι και ο τελευταίος εχθρός μας που δεν ήταν κάτι άλλο από τα απορρίμματα, νικήθηκε και φεύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος του Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής και συνέχισε «Η μέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στο να σκεφτούμε τι περάσαμε και να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας πίστεψε, που μας έδωσε την ανοχή που έπρεπε. Μας ενδιαφέρει τώρα η επόμενη ημέρα εσωτερικής διαχείρισης των σκουπιδιών. Έχουμε δουλέψει προς την κατεύθυνση αυτή, είναι η πρώτη σύσκεψη που κάνουμε μαζί με την Διευθύντρια και τον κ. Γιαννόπουλο που έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, για να καταστρώσουμε ένα σχέδιο δράσης που πολύ σύντομα θα το ανακοινώσουμε στον κόσμο»…

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις