Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αθηνά δεν ήθελε παιδί επειδή φοβάται την κατάρα των Ωνάσηδων

Η Αθηνά δεν ήθελε παιδί επειδή φοβάται τ...

Προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι

Σαν βόμβα έσκασε την Τρίτη η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτα από τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Epoca. Λίγες ώρες αργότερα, οι φήμες γύρω από την αιτία του χωρισμού άρχισαν να οργιάζουν.

Το γερμανικό περιοδικό Bunte στην ηλεκτρονική του έκδοση bunte.de δημοσίευσε πως αιτία του χωρισμού είναι μια Ισπανίδα καλλονή με την οποία έπιασε στα πράσα τον Ντόντα.

Το δημοσίευμα του περιοδικού εκτός από την αναδρομή στη σχέση τους, αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα και πως παρότι συνήθως βρίσκονταν μαζί σε κάθε τουρνούα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο τελευταίο που συμμετείχε η Αθηνά.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, πολύ στενός φίλος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, αναφέρει ότι επικοινώνησε με έναν εκ των κουμπάρων του ζευγαριού τον Κωνσταντίνο Κοτρονάκη ο οποίος ανέφερε: «Η Αθηνά και ο Αλβάρο εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο, νομίζω όμως ότι περνούν μια ψυχολογική κρίση. Δεν γνωρίζω αν οδηγήσει σε διαζύγιο. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν απάντηση».

Επίσης, αναφέρει πως η 31χρονη Αθηνά κατέχεται από το σύνδρομο του «ξαφνικού θανάτου». Μάλιστα, άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού του εξομολογήθηκε: «Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας».

Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου».

Πάντως, τις φήμες για τον χωρισμό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο 43χρονος Ολυμπιονίκης ο οποίος την Τρίτη έσβησε στο Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες με την Αθηνά. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί απόδειξη του χωρισμού τους, ωστόσο σίγουρα είναι μια σοβαρή ένδειξη του τέλους, μετά τα εκατοντάδες δημοσιεύματα. Και σήμερα, Τετάρτη, έβαλε μια φωτογραφία με το εξής γνωμικό: «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι να έρθει κάποια στιγμή που η δύναμη θα είναι μόνη επιλογή που θα έχεις» και στη λεζάντα έγραψε:«Συνέχισε να παλεύεις! Ποτέ μην παραιτείσαι! Να είσαι πάντα χαρούμενος!».

Την ίδια ώρα, το γερμανικό δημοσίευμα του bunte.de, αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες αδυνατισμένη και χλωμή, ενώ εδώ και καιρό έχει βγάλει τη βέρα της.

Πάντως, σημειώνεται ότι η πρώην σύζυγος του Ντόντα, Σιμπέλ Ντόρσα που αυτοκτόνησε το 2011, είχε γράψει ένα σημείωμα στο οποίο «χρέωνε» σε εκείνον τη ψυχολογική της κατάσταση και έστελνε κατάρα στην Αθηνά: «Ντόντα, ελπίζω μια μέρα να σε συγχωρήσει ο Θεός γι’ αυτό που μου έκανες… Λυπάμαι την Αθηνά… Ποτέ δεν θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight