Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Σας ευνοούν σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες φέρνουν κάποιες καλές εξελίξεις, τόσο σε σπουδές ή εκπαίδευση γενικά, όσο και σε νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό αλλά και στα αισθηματικά. Είστε αποτελεσματικοί επικοινωνιακά και έχετε αυτοπεποίθηση κι επιρροή. Το βράδυ ενδέχεται να υπάρχει αϋπνία λόγω νευρικότητας.

Δίδυμοι

Αν και λειτουργεί ακόμα η εριστική για τις σχέσεις αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, η Σελήνη σήμερα σχηματίζει θετικές όψεις, οι οποίες προσφέρουν μια ενίσχυση, ψυχολογική και οικονομική. Πιθανόν να λάβετε κάποιες χορηγίες, ενώ καλές εξελίξεις είναι πιθανές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, κληρονομικά, και σε διάφορα οικονομικά θέματα. Αρκετά ερωτική μέρα. Αλλαγή σχεδίων το βράδυ.

Καρκίνος

Μια κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη δυναμώνουν δεσμούς και συνεργασίες, ίσως συναντάτε ανθρώπους με επιρροή, ενώ είναι καλή μέρα για σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες. Καλά πάνε τα σχέδιά σας. Οι γνωστοί βοηθούν. Το βράδυ ωστόσο αναμένονται κάποια απρόοπτα αλλά και νευρική ένταση.

Λέων

Ευνοούνται εργασιακά θέματα σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, μια μέρα γόνιμη και με καλές εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά. Καλή μέρα για επαφές και συμφωνίες. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα με ισχύ. Εύνοια επίσης σε θέματα υγείας, ιδανική για το ξεκίνημα δίαιτας, θεραπείας, fitness.

Παρθένος

Λειτουργεί ακόμα η πολεμική για τις σχέσεις αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, όμως ταυτόχρονα η Σελήνη σήμερα σχηματίζει αρκετές καλές όψεις, οι οποίες φέρνουν τύχη, ανοίγματα, θετικές επαφές, επιτυχίες διάφορες, και καλές εξελίξεις στα ερωτικά. Είστε αποτελεσματικοί επικοινωνιακά. Καλή μέρα για διασκέδαση και φλερτ. Επίσης ευνοείται το ξεκίνημα επιχειρηματικών και δημιουργικών project.

Ζυγός

Δεν έχουν τελειώσει οι επικοινωνιακές εντάσεις της αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη, αλλά τουλάχιστον σήμερα η Σελήνη σχηματίζει πολλές θετικές όψεις, οι οποίες φέρνουν ανακούφιση ψυχολογική, ενώ βοηθούν και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Πιθανόν να δεχθείτε ενίσχυση απ' τους δικούς σας. Καλά πάνε ορισμένα οικονομικά θέματα και συμφωνίες. Απρόοπτα πιθανά το βράδυ.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει αρκετές θετικές όψεις, οι οποίες ευνοούν και βοηθούν την επικοινωνία, τυχόν συναντήσεις και συμφωνίες, αλλά και την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικά. Πιθανόν να συναντηθείτε με άτομα επιρροής και να ειπωθούν σημαντικά πράγματα. Καλά πάνε τα σχέδιά σας. Εύνοια και σε μαθήματα, εξετάσεις.

Τοξότης

Είστε ακόμα υπό την επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη που φέρνει φιλονικίες κι αντιθέσεις στις σχέσεις (κι εσείς τις προκαλείτε), όμως ταυτόχρονα σήμερα η Σελήνη με τις πολλές θετικές όψεις που σχηματίζει ενισχύει τα οικονομικά και βοηθά τα επαγγελματικά σας. Καλή μέρα για συμφωνίες, συναντήσεις, συζητήσεις. Διαφημίστε τη δουλειά σας, ανοιχτείτε.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και σχηματίζει αρκετές καλές όψεις, οι οποίες ενισχύουν τη θέση και την επιρροή σας, νιώθετε πιο δυνατοί, ικανοί επικοινωνιακά, ενώ είναι καλή μέρα για ξεκινήματα. Εύνοια σε ερωτικά, σπουδές, ταξίδια, νομικά, προσωπικούς στόχους. Το βράδυ ωστόσο μπορεί να είστε σε υπερδιέγερση και να υπάρξουν απρόοπτα.

Υδροχόος

Μπορείτε σήμερα να κλείσετε με επιτυχία κάποια θέματα και κύκλους, ενώ καλά πάνε ζητήματα σπιτιού, ακινήτων και οικονομικών. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη ανακουφίζουν την ψυχολογία σας. Καλή μέρα για να απομονωθείτε, να ησυχάσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να ανανεωθείτε. Ωστόσο το βράδυ αναμένονται επικοινωνιακά απρόοπτα και πολλές σκέψεις.

Ιχθύες

Σας επηρεάζει ακόμα η έντονη αντίθεση Αφροδίτης-Άρη που προκαλεί έριδες και διαφωνίες στις σχέσεις, όμως ταυτόχρονα σήμερα η Σελήνη σχηματίζει αρκετές καλές όψεις, οι οποίες βοηθούν τα σχέδια, τις σχέσεις σας και τυχόν επαφές και συμφωνίες. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε υλοποίηση σχεδίων. Φίλοι και γνωστοί με επιρροή σάς ενισχύουν.

Κριός

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να σας φέρνουν σε επαφή με άτομα επιρροής, ενώ είναι πιθανές καλές εξελίξεις, ανοίγματα κι επιτυχίες. Ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Το βράδυ ωστόσο αναμένεται νευρικό και με ορισμένα απρόοπτα. Προσοχή στην αντιδραστικότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being