Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Στην κορυφή των πλέι-οφ η ΑΕΚ- Επικράτησε του Πανιωνίου στην... φιέστα του Κυπέλλου

Σουπερλίγκ: Στην κορυφή των πλέι-οφ η ΑΕ...

Η Ένωση επιβλήθηκε με 1-0 των κυανέρυθρων στο ΟΑΚΑ

Ούτε η κούραση, ούτε και οι πανηγυρισμοί την αποσυντονίζουν. Αφού γιόρτασε και μπροστά στον κόσμο της για το Κύπελλο, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ κι ανέβηκε στην κορυφή των πλέι-οφ.

Δεν την άφησε να την παρασύρει η χαρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (15ου στην ιστορία της) τρεις ημέρες πρν στο ίδιο γήπεδο, επί του Ολυμπιακού. Ούτε ο γύρος του θριάμβου μετά την απονομή πριν από τη σέντρα του ματς με τον Πανιώνιο.

Με σκόρερ τον Πέτρο Μάνταλο, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο, πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στα Playoffs και πηγαίνει να αντιμετωπίσει, τη Δευτέρα, τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική από την κορυφή της κατάταξης.

Η Ένωση πίεσε στην αρχή, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να είναι άστοχη στην τελική επιλογή. Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα στο δεύτερο, μπαίνοντας φουριόζα από την αρχή. Τελικό το "γόρδιο δεσμό" των φιλοξενούμενων έλυσε ο Πέτρος Μάνταλος.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ αν ο Τζεμπούρ πλάσαρε σωστά τον Διούδη, με τον Πανιώνιο να δυσκολεύεται να απειλήσει και τον Ανέστη να έχει τον έλεγχο, όταν αυτό έγινε.

Γκολ: 57' Μάνταλος

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Γκάλος, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας (90'+1' Τζανετόπουλος), Αραβίδης (71' Κορδέρο), Τζεμπούρ (84' Πέκχαρτ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (89' Καθάριος), Κόρμπος (61' Καραμάνος), Χαλκιαδάκης, Μασούρας (67' Μπαργκάν), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Για την Παρασκευή ορίστηκε το ΑΕΚ-Πανιώνιος -Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports